Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 10 m² bez realitkyNejedlého, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Nejedlého, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj VysočinaVybaveno
Měsíční nájemné3 300 Kč


Jsem slušný, nekonfliktní, spolehlivý a jak já říkám šťastně rozvedený 30-ti letý podnikatel s 6-ti letou dcerou Barčou.

Nabízím podnájem dvou samostatných pokojů v panelovém bytě 3+1 v Brně na Lesné ulice Nejedlého 7, s výtahem a balkónem v devátém patře s krásným výhledem na celé Brno. Jedná se o velice klidnou lokalitu s velkým množstvím zeleně a dobrou dostupností MHD. Pokoje jsou zařízené (nový koberec, postel, skříň, pracovní stůl) o rozloze 12,8 m2 a 10,7 m2. V bytě je samostatné WC, v koupelně je vana. K dispozici je pračka, lednička, vybavená kuchyň. Oba pokoje jsou volné od Března 2010. Cena včetně inkasa a INTERNETU ZDARMA (WiFi nebo kabel) je 3300,- měsíčně. Při nástupu se platí nájem na Březen a na Duben 2010. Preferuji zájemce spíše na dlouhodobý pronájem a bez domácích zvířat. Volejte na mobil 608 631 812.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu66668
Dispozice3+1
Podlaží9
Užitná plocha10
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.