Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyPod Kavalírkou, Praha - Košíře

Rezervováno
Pod Kavalírkou, Praha - KošířeMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné29 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie5 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný a prostorný byt 3+kk v lokalitě Praha 5 - Košíře, k dispozici od 1.1.2024. Cihlový dům ve funkcionalistickém stylu z 20.let 19.stol. se nachází v klidné ulici, lemované lesoparkem s usedlostí Kavalírka. Jeho poloha nabízí výhledy do zeleně a zejména absolutní klid bez dopravního hluku. Zároveň nabízí výbornou dopravní dostupnost MHD (9minut na metro Anděl) i dosažitelnost Pražského okruhu a tunelu Blanka a Mrázovka

Byt v 6NP s dispozicí 3+kk a podlahovou plochou 79,8 m2 vznikl vestavbou do půdního prostoru v r. 2007. Je originální svou otevřenou dispozicí. Velký obytný prostor působí díky otevření do krovu a velkým oknům vzdušně a příjemně. Ložnice jsou orientované na sever do vnitrobloku. Koupelna s vanou, umyvadlem a klozetem má díky světlovodu přirozené denní osvětlení.

Luxusní interiér s bezpečnostními dveřmi, masivní dubovou podlahou, lakovanými bezfalcovými interiérovými dveřmi, nadčasovými obklady v koupelně a nejmodernější bezprůvanovou klimatizací.

Byt je nabízen zařízený. V kuchyni jsou myčka, lednice, trouba a sporák, v obývacím pokoji velkorysé vestavné skříně a knihovna. V koupelně je pračka se sušičkou.

K bytu náleží zděná sklepní kóje o ploše 4,9 m2 ve zrekonstruovaných sklepních prostorech uzavřených bezpečnostními dveřmi.

Dům je ve velmi dobrém a udržovaném stavu s výtahem a novou střechou. Ve vnitrobloku možnost užívání revitalizovaného dvora s posezením a bezpečným prostředím pro hrající si děti.

Parkování u domu je zajištěno smíšenou parkovací zónou.

V bytě je plynové topení vlastním plynovým kotlem, možnost připojení na UPC internet.

We offer to rent spacious sunny apartment 3 + kk in locality of Prague 5 - Košíře, available from 1st September 2021. Brick house in 19th-century functionalist style is located in a quiet street, lined by forest park with Kavalírka estate. Its location offers views of the greenery and excellent transport accessibility of public transport (9 minutes to Metro station Anděl) and the accessibility of the Prague ring road and the tunnel Blanka and Mrázovka.

2 bedroom apartment on 6th floor with disposition generous living area and kitchen with floor area of 79,8 sqm was built in the loft in 2007. The apartment is original with its open layout. The large living space is open to the roof and thanks to large windows very airy and pleasant. The bedrooms are oriented north to the courtyard and are very quiet. The bathroom with bathtub, washbasin and toilet has natural daylight with the light guide.

The interior from 2011 offers high quality standards - security doors, solid oak flooring, painted interior doors, timeless tiling in the bathroom and its own gas boiler.

The apartment is offered furnished. There is also air-conditioning in the apartment.

The kitchen has a dishwasher, fridge, oven and stove, generous built-in wardrobes and a library in the living room. There is a washing machine with dryer in the bathroom.

To the apartment belongs a brick cellar with an area of 4.9 m2 in renovated cellar spaces enclosed by security doors. The house is very well maintained with a lift and a new roof. In the courtyard there is the possibility of using a revitalized courtyard with a sitting area.

Parking by the house is provided by the mixed parking zone.

Heating via gas thanks to own gas boiler, connection to UPC internet available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu667774
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 5 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavalírka
🚶 125 m (1 min)
PoštaPraha 120
🚶 400 m (5 min)
ObchodSmíšené zboží Plzeňská 187/183
🚶 163 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 139 m (2 min)
RestauraceU sousedů
🚶 112 m (1 min)
LékárnaMagistra
🚶 200 m (2 min)
Škola
🚶 346 m (4 min)
Mateřská školaStudio Lentilka - sourk. školka
🚶 283 m (3 min)
Sportoviště
🚶 669 m (8 min)
Hřiště
🚶 47 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.