Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyViniční, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Viniční, Brno - Židenice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 7 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+1 v 1. patře rodinného domu v Brně – Židenicích. Možnost nastěhování od 1.4.2023. Celková výměra je 79 m2. Byt je v klidné části ulice, 4 min chůze k dopravnímu uzlu na Staré Osadě, 10 min MHD do centra. Vše důležité je v dochůdné vzdálenosti do 5 min. (nákupní středisko, úřady, lékaři, škola, školka, banka, park, dětské hřiště…) Pokoje 21m2, 13m2 a 10m2 s plovoucími podlahami a plastovými okny. Jeden pokoj je průchozí. Všechna okna do ulice jsou vybavena venkovními roletami (částečně s el. pohonem). Byt je po rekonstrukci včetně zateplení domu před několika lety. Kuchyň o 16m2 je vybavena kuchyňskou linkou s dřezem a vestavěnými nerezovými spotřebiči: varnou sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnou troubou, myčkou, ledničkou a digestoří. Koupelna ( 5m2 ) je vybavena vanou i sprchovým koutem, k dispozici je pračka . Samostatné WC má vlastní umyvadlo. Jako zdroj teplé vody je vlastní el. bojler na noční proud. K bytu náleží balkon o výměře 7m2 s orientací na západ a v přízemí domu uzamykatelná koje (2m2). V bytě je instalován elektronický termostat pro nastavení časových zón pro vytápění a elektronický zabezpečovací systém s GSM modulem. V ceně nájmu je připojení na internet. Možnost zavedení UPC kabelové televize. Parkování na ulici před domem. K nájmu budou podle spotřeby účtovány platby za energie. Byt má samostatná měřidla (průměrná měsíční cena za energie v roce 2022 při 2 osobách byla cca 2500 Kč). Požaduji vratnou zálohu ve výši 1 až 2 měsíčních nájmů. Byt je částečně zařízen viz fotografie. Uvítáme nekuřáky, kteří hledají bydlení v klidném domě a tolerují jeho dětské obyvatele. V případě zájmu prosím do kontaktního formuláře uveďte základní informace o případných nájemnících.

We offer flat for rent. There are three rooms of following areas: 21m2, 13m2 and 10m2 + kitchen of 16m2. This flat is situated on 1st floor of our family house; total area is 79m2. The house is located on quiet place at Brno, Zidenice district. Windows on street side of flat are equipped with outside roller blinds. Nearest traffic junction is Stara Osada – aprx. 5 minutes walking. City centre is 10 min by public transportation. Everything important is nearby (shopping centre, school, medical centre, school, banks, park, playground....) Flat is after complete restoration few years ago.

Kitchen is equipped with kitchen unit, sink, microwave, hotplate, oven, dishwasher, refrigerator and hood. Bathroom has bath and shower bath. Toilet is in extra room where small sink is as well. Flat includes 7 m2 balcony oriented to the west side and lockable storage space 2 m2 at ground floor. Installed is electronic thermostat to control time zones of heating and electronic security system with GSM module.

Rent includes internet connection (Wifi or cable). There is a possibility for UPC cable TV. Parking is possible on the street. Extra will be charged energy consumption based on your consumption. (Average monthly fees for 2022 and 32people were 2500 CZK). I´m owner of house, I live in the house and I speak English. In case you are interested, pease enter basic tenant information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu66891
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha79
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 4 minuty pěšky
Balkón 7 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDGajdošova
🚶 312 m (4 min)
PoštaBrno 15
🚶 588 m (7 min)
ObchodOkay market
🚶 324 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 278 m (3 min)
RestauraceTenis bar
🚶 656 m (8 min)
LékárnaLékárna Gajdošova
🚶 286 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Gajdošova
🚶 409 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Kamenačky
🚘 1 487 m (4 min)
SportovištěSport Club
🚶 595 m (7 min)
Hřiště
🚶 514 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.