Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 69 m² bez realitky

Hostěrádky-Rešov - Hostěrádky, Jihomoravský krajMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón • Sklep

Cena3 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 286 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,44 %.


Nabízím k prodeji družstevní byt 2+1 o velikosti 69 m2 v obci Hostěrádky-Rešov, jehož koupi je možné financovat úvěrem od Buřinky bez nutnosti zástavy nemovitostí.

Byt se nachází v 2. patře bytového domu a skládá se z ložnice, obývacího pokoje s jídelnou a balkónem, kuchyně, koupelny s WC, chodby a samostatné technické místnosti s plynovým kotlem. K uskladnění jízdních kol je možné využít kolárny, která je společná pro všechny 4 byty, které jsou součástí bytového domu. Orientace bytu je východ, západ, přičemž balkón je na západ.

Byt je prodáván včetně kompletního vybavení, tzn. v ložnici včetně vestavěné skříně a manželské postele, v obýváku včetně sedačky a komody, v jídelně včetně vestavěné skříně, stolu, židlí a klimatizace, v kuchyni včetně kuchyňské linky s vestavěnou troubou s varnou deskou, lednice a myčky, v koupelně včetně pračky, v chodbě včetně vestavěné skříně a v technické místnosti včetně regálů.

Byt se nachází na okraji obce v klidové zóně s výhledem převážně do zeleně.

Celkové měsíční náklady na bydlení činí: 670,- společný fond družstva, 609,- záloha vodné a stočné, 1140,- záloha elektřina, 1260,- záloha plyn. Přičemž při ročním zúčtování vzniká 3800,- přeplatek za elektřinu a 1500,- přeplatek za plyn.

Obec Hostěrádky-Rešov má základní občanskou vybavenost , nachází se 11 km od Brna-Tuřany (cca 10 minut jízda autem) a je rovněž součástí IDS – vlakový spoj každou hodinu (vlaková zastávka cca 5 minut chůze od bytu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu670903
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha69
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Sklep
MHD 2 minuty autem

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 16 286 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,44 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google