Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 275 m² bez realitkyNad Višňovkou, Praha - Ruzyně

Nad Višňovkou, Praha - RuzyněMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Cena28 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 118 747 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům se nachází v západním okraji hl. m. Prahy v části Ruzyně, v sousedství rodinných domů a obory Hvězda. Lokalita je zcela občansky vybavena. Zahrada domu je situována na jižní stranu, je mírně svažitá ,s výhledem do sousedních zahrad a zastavěného údolí se zelení. Na pozemku se nachází stání pro auto s přístupem z ulice. Čelní plot je řešen posuvnými vraty a vstupní brankou. Na pozemku je několik vzrostlých stromů a okrasných keřů převážně lemujících hranici zahrady. Dům byl postaven před 70 lety, byl průběžně opravován, nikdy neprošel celkovou rekonstrukcí. Dům je postaven z pálených cihel a betonových tvárnic. Je rozdělen do 2.NP, v přízemí se nachází samostatná bytová jednotka o ploše 75m2 a dispozici 2KK. V patrech se nachází mezonetový byt o dispozici 4+1 a ploše 200m2. Dům je napojen na veškeré IS (voda, plyn, elektřina, kanalizace). Elektřina v mědi, rozvody vody v plastu, odpady v kamenině, rozvod topení je železný. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Podlahy jsou opatřeny keramickou dlažbou, parketami a koberci. Okna jsou plastová (izolační dvojskla). Střešní krytina z r. 2004, okapy z pozinkovaného plechu. Dům není izolovaný, místy má opadanou fasádu. Na pozemku stojí garáž, která je připojena k domu a je v havarijním stavu. Dům je před rekonstrukcí (fasáda, zateplení, hydroizolace). Energetická náročnost v kat. G. Nabídka prodeje je zajímavá pro své umístění s možnosti zrekonstruovat dům i zahradu podle vlastních představ, příp. zvýšit dům v souladu s okolní zástavbou.

The property is located in the western edge of the city Prague near the airport in the Ruzyně. Situated on the south side, the property is gently sloped, currently divided into two terraces overlooking neighbouring gardens and a built-up valley with greenery. The property has a car stand with direct access from the street. The front fence is tackled by two sliding doors and an entrance gate. The property has several mature trees and ornamental shrubs predominantly lining the garden boundary. The house was built before 70 years, it was continually repaired, it never underwent a complete reconstruction. The house is built of burnt brick and concrete blocks. It is divided into 2.NP, on the ground floor there is a housing unit of 75m2 on disposition of 2KK. On the floors there is a mezzanine apartment available 4+1 with an area of 200m2. The house is connected to all IS (water, gas, electricity, sewerage). Electricity net from copper, water distribution in plastic, waste made of stoneware, heating distribution is iron. Heating is handled by a gas boiler. Floors are equipped with ceramic tiles, parquetry and carpets. The windows frames are plastic (double-glass insulation). Roofing from 2004, gutters of galvanized tin. The house is not insulated, with a façade falling in places. The property also has a garage which is attached to the house and is in a state of emergency. The house is before reconstruction (facade, insulation, hydro-insulation). Energy intensity in the executioner. G. The offer is interesting because of the possibility to do everything on your own, also for the possibility to increase the house by the floor, because the surrounding development is higher.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu673397
DispoziceOstatní
Dostupné od23. 11. 2021
StavDobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha275
VybavenoČástečně
Plocha pozemku676
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 501 m (6 min)
PoštaPraha 614
🚘 3 261 m (5 min)
ObchodPotraviny - večerka
🚶 587 m (7 min)
BankaBankomat KB
🚘 3 606 m (6 min)
RestauraceFormanská hospůdka
🚶 577 m (7 min)
LékárnaLékárna Řepy
🚘 2 140 m (4 min)
ŠkolaPražská TK a SOŠ, s.r.o.
🚘 2 591 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 736 m (9 min)
SportovištěBMX aréna Řepy
🚶 816 m (10 min)
Hřiště
🚶 485 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.