Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Makedonská, Praha - StřížkovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce17 900 Kč


Nabízím byt 2+kk s balkónem, v novostavbě, Praha 9 - Střížkov. Jedná se o bytový projekt Prosek Park X. Byt o velikosti 53 m2 + balkón 4 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží – (ve výšce 4,5m od terénu) novostavby s výtahem. Byt je plně zařízený a vybaven. Moderní kuchyňská linka se spotřebiči. Sklokeramický sporák s elektrickou troubou, odtahová nerezová digestoř, velká nerezová lednice s mrazákem v dolní části. V obývací části je obývací stěna doplněná dvěma šatními skříněmi, rozkládací pohovka vhodná i pro dlouhodobé přespávání, kuchyňský stůl a židle.

V předsíni je lesklá bílá vysoká skříň se zrcadlem. Ložnice je vybavena manželskou postelí s úložním prostorem vespod a velkou bílou lesklou šatní skříni. Podlaha v celém bytě je vinylová, V koupelně je dlažba a automatická pračka. Ve všech místnostech jsou okna se žaluziemi. Vchod do obývacího pokoje a ložnice je samostatný a z předsíně. Z důvodů úspory místa jsou osazeny zásuvné dveře do koupelny a obývací místnosti. Vytápění je ústřední. Výborné dopravní spojení - u metra trasy C stanice Střížkov.

Měsíční nájem činí 13.500 Kč + 3.400 Kč zúčtovatelné záloha za služby, vodu a teplo. Elektrická energie se platí zálohově ve výši 1 000 Kč/měsíc. Nájemné i zálohy za služby jsou splatné nejpozději do 5 dne, aktuálního měsíce.

Při uzavření smlouvy se platí První měsíční nájemné, služby a energie 17 900 Kč plus vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu, služeb a energií 17 900 Kč. Vše splatné hotově při uzavření smlouvy nebo předem na účet pronajímatele před podepsáním smlouvy a odevzdání bytu.

Byt je k dispozici ihned, nabízen přímým vlastníkem. Preferován dlouhodobý pronájem, první smlouva na jeden rok. V případě povolení domácích zvířat, které neruší sousedy, se skládá vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu za každou obyvatelnou místnost, tj. 27 000 Kč na možné poškození vybavení bytu.

V domě jsou k dispozici 2 poskytovatelé Internetu a TV (UPC a a1m.cz). Veškerá občanská vybavenost, blízko gymnázium, škola, školka, obchody, poliklinika, večerka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu673696
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 8. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha57
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Prosek
🚶 202 m (2 min)
PoštaPraha 9
🚘 1 509 m (4 min)
ObchodSamoobsluha
🚶 48 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 292 m (3 min)
RestauraceKlub Prosek
🚶 476 m (6 min)
Lékárna
🚶 322 m (4 min)
ŠkolaZŠ Novoborská
🚶 470 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Šluknovská 328
🚶 347 m (4 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 437 m (3 min)
Hřiště
🚶 97 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.