Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 280 m² bez realitkyTeplička, Teplička - Teplička, Karlovarský kraj

Teplička, Teplička - Teplička, Karlovarský kraj
Cena0 Kč


Prodám rodinný dvojdomek v Tepličce u Karlových Varů. Obytná plocha je cca. 280 metrů čtevrečních. K domu patří velká zahrada, pozemky obklopující Tepličku a sahající až k vesnici Kfely. Cesta do centra Karlových Varů trvá cca. 13 minut. Dům je z poloviny kompletně nový. V domě jsou dvě samostatné bytové jednotky každá s vlastním vchodem, 1x 3+1, 1x 4+1, obě s vlastní kuchyní, koupelnou a odděleným WC. Dům je po celkové rozsáhlé rekonstrukci, nová střecha i krov, okna, dveře, zateplení a fasáda. Pozemek s ovocnými stromy, venkovním krbem. Za domem se nachází tenisový kurt, okolní lesy nabízí možnost procházek a houbaření. Obec má své kino, které je po celé letní období v provozu. Dům je napojen na veřejný vodovodní řád i veřejnou kanalizaci. Parkování automobilů na pozemku, možnost stavby garáže. Fotografie poskytnu na vyžádání.

Familly house with a large acre around Teplicka. There is three bathrooms, three kitchen and two separate doorways.Over full reconstruction. For more information please contact me on mobile phone: +420724006334 I can send pictures by e-mail

Negotiated price

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu67474
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha280
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.