Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+kk • 86 m² bez realitkyBukovina, Mírová pod Kozákovem - Bělá u Turnova, Liberecký kraj

Bukovina, Mírová pod Kozákovem - Bělá u Turnova, Liberecký kraj
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 154 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Malebná poloroubená chalupa v CHKO Český ráj, nedaleko Turnova(Bukovina, obec Mírová pod Kozákovem) - jedinečné místo.

Sestává se z původní roubené části a citlivé přístavby, která byla provedena před 20 lety. Zastavěná plocha 86 metrů, pozemek 833 m2. Chalupa je čistá, suchá a udržovaná.

Dispozice:

Vstup přes předsíň, v přízemí obytná místnost (světnice) s kachlovými kamny, koupelna (dříve se splachovacím WC) a kuchyň. V podkroví předsíň a dvě ložnice se samostatnými schody (možno užívat vícegeneračně se zachováním soukromí). Chalupa je částečně podsklepená. K nemovitosti těsně přiléhá prostorná dřevěná kůlna, ve které se v současné době nachází i suché WC. Parkování je možné na pozemku nebo v garáži, která je součástí objektu.

Energie:

Elektřina, voda z vlastní studny, navíc nedaleko pramen křišťálové vody z pískovcových skal. Vytápění lokální na tuhá paliva, kanalizace – jímka.

Lokalita:

Velmi příjemná lokalita nabízející krásnou přírodu, soukromí i sportovní vyžití. V létě je možnost houbaření, výletů (nedaleký Valdštejn, Rotštejn, jeskyně Amerika apod.), koupání (2 km vzdálená nádrž nebo Jizera…), pro děti se lze vypravit do přírodního dětského zábavného areálu http://www.stastnazeme.cz/ V zimě nabízí lokalita možnosti běžkování i sjezdového lyžování (Kozákov).

Cena k jednání je 1.890.000 Kč. Chalupu je možné bez dalších investic ihned využívat, k většímu pohodlí by byo ideální znovuinstakovat splachovací WC a zrekonstruovat koupelnu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu67528
Dispozice4+kk
Typ budovyOstatní
Plocha86
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.