Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkySporovní, Mělník - Mělník, Středočeský kraj

Sporovní, Mělník - Mělník, Středočeský kraj
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem rekonstruovaného bytu 2+kk, 42 m2, Mělník, Sportovní ul. v osobním vlastnictví. Byt byl celkově rekonstruován v roce 2004. Byt je situován v 5. patře z celkových 8 pater panelového domu s výtahem. Kuchyň 5,51, obývací pokoj 15 m2, ložnice 10, nová koupelna s plastovou vanou, lodžie 7 m2. Na podlaze v ložnici a obývacím pokoji nové parkety položené v roce 2007 a v kuchyni chodbě a koupelně keramická dlažba, nová kuchyňská linka s plynovým sporákem a elektrickou troubou, digestoří, prostorem pro pračku a lednici. V předsíni vestavěné skříně, nová elektroinstalace, datové a anténí rozvody, sádrokartónový strop s bodovým osvětlením, výhled z balkónu na Chloumek. V suterénu sklepní kóje 2 m2. V těsné blízkosti malého Tesca a diskontu Plus. Poplatky 2480 Kč + elektřina a plyn dle spotřeby. Požaduji vzhledem k faktu, že je byt po kompletní rekonstrukci, která stála cca 300.000 Kč kauci ve výši 20.000 Kč, která je vratná v plné výši při ukončení nájmu pokud nebude na bytě shledáno poškození nad rámec běžného opotřebení. Minimální délka nájmu 18 měsíců, nemám zájem pronajmout byt na kratší dobu.

One bedroom fully refurbished apartment 42 m2, Melnik, Sportovni Street private ownership. The apartment was fully refurbished at year 2004. Apartment is situated in the 5th the total floor 8 floors with elevator of prefabricated building . 5.51 sq.m. kitchen, living room 15 sq.m., bedroom 10 sq.m., new bathroom with a plastic bath tub, balcony 7 sq.m.. On the floor in the bedroom and living room, new parquets floors installed in 2007, in the kitchen, hallway, bathroom ceramic tiles, new kitchen with gas stove and electric oven, extractor hood, washing machine and refrigerator. The hallway with built-in wardrobes, new wiring, data wiring and antenna, plaster ceiling with spotlights, the view to the green area and fields. Storage cellar 2 m2 in the basement. In the vicinity is Tesco sepermarket and discount Plus. Fees 2480 CZK + electricity and gas according to consumption. Due to the fact that the apartment is after complete reconstruction, which cost about 300,000 CZK owner require security deposit in the amount of CZK 20.000 CZK which is returable in full at the end of the lease if the apartment when not found any damages beyond normal wear and tear. Minimum length of the lease 18 months, the owner have no interest in renting an apartment for a shorter period.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu67529
Dispozice2+kk
Podlaží5
Plocha46
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.