Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyJelínkova, Praha - Kobylisy

Jelínkova, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Krásný byt 2+1+komora+sklep na patre,50m2,3.patro s vytahem,po celkove rekonstrukci (byt i dum),zdene jadro, plastova okna, zaluzie, WC samostatne.Komplet zarizena kuchyn. Krasne bydleni v zeleni hned u lesa a pritom cca 8 minut pesky na metro Ladvi.Orientace kuchyn+loznice na sever, obyvak na jihozapad.Okno v kuchyni. Bezpecnostni vstupni dvere

Maly 5-ti patrovy dum.Bezproblemove parkovani pred domem.Veskera obcanska vybavenost v miste. Najem 9,900 CZK plus vyuctovatelne poplatky (cca 2.500, zalezi na spotrebe vody, cca 2 dospělí). Nezahrnuje elektrinu v byte a plyn-hradí přímo nájemce.

K dipozici od 1.7.2016

Kontakt majitel: milan.hasek@gmail.com

Rent of 2+1+lumber+cave on the floor, 50m2, 3th floor with elevator, after full reconstruction (flat and building), brickwork bathroom, WC separate, Kitchen full equipped. Very nice place for living just near to forest and 8-10 min. walking distance for metro Ladvi. Orientation southwest/north. Windows in kitchen. Small 5 floor building. Security entrance door. Trouble free parking in front of building. Rent 9.900 CZK plus approx 2.500 charges for two adults (Depends on water consmption) (electriciry in flat and gas not included, paid ditectly by renter)

Available as from 1st of July 2016

Pls contact me on milan.hasek@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu67591
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.