Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 6+kk • 161 m² bez realitkyJečná, Praha - Nové Město

Ječná, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 2 m²
Cena18 790 000 KčUšetříte 100 000 Kč18 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 79 687 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný, jižně orientovaný byt s výhledem na barokní kostel, balkonem do vnitrobloku a kompletním vybavením se nachází ve 3. podlaží zrekonstruovaného a pěkně udržovaného nárožního domu s výtahem.

Podlahová plocha činí 159m2 a celková užitná plocha balkónem je 161m2.

Byt je možné převzít s hypotečním úvěrem na ~10.5 mil s dnes již bezkonkurenční sazbou 2.02% a fixaci do cervna 2025!

V konečné ceně není zahrnuto vybavení v hodnotě 150 tisíc Kč.

Původní cena nemovitosti 21 mil Kč.

Byt je v současnosti interně rozdělen na 3 samostatné uzamykatelné apartmány s vlastními koupelnami a vybavenými kuchyňskými kouty. Jeden pokoj s orientací do dvora má malý balkon (1,9 m2), ostatní místnosti směřují na jih do ulice. Nemovitost lze rozdělit kolaudací na 2 samostatné byty zapsané v KN (c.60m2 a c.100m2). Historicky se jednalo o 2 samostatné byty.

Nemovitost lze využít na krátkodobé pronájmy (byt je aktuálně provozován tímto způsobem a generuje průměrné měsíční příjmy z pronájmu okolo 165 tisíc Kč., roční hrubý výnos tedy činí okolo 2 milionů Kč), dlouhodobé pronájmy (očekávaný roční výnos 800-900 tisíc Kč), popř. lze využít i na kancelářské prostory, které zde také dříve byly.

Na podlahách jsou parkety a dlažba, velká okna jsou dřevěná špaletová. Byt je v současném stavu vhodný například ke krátkodobému, střednědobému či dlouhodobému pronájmu. Kupní cena zahrnuje veškeré vybavení a nábytek a je případně k jednání. Vytápění centrální. Dům vznikl dle návrhů architektů Theodora Petříka a Karla Roštíka, svůj název dostal podle kamenného stolu, který zde kdysi stával a sloužil pro vyplácení peněz za dobytek prodávaný na zdejším trhu.

Perfektně dostupné místo, na tramvajové zastávce nacházející se v těsné blízkosti domu staví mnoho spojů včetně nočních, v pěším dosahu jsou stanice metra všech linek. V docházkové vzdálenosti se nachází vše potřebné: obchody, restaurace, kavárny, lékárna, poliklinika, kina, divadla i školy. Lokalitu zpříjemňuje park na Karlově náměstí, možnost úniku do klidu a zeleně poskytuje také blízká botanická nebo Kateřinská zahrada, za několik málo minut se lze dostat na oblíbenou Náplavku.

The property is currently used for short-term rentals. The apartment currently generates average monthly rental income of more than CZK 165ths CZK. The property can be also used for a long-term rentals or as office space.

Spacious, south-facing apartment with a view of the baroque church, balcony to the courtyard, and full equipment. The apartment is located on the 3rd floor of a renovated and well-maintained corner house with an elevator. The House at the Stone Table, built in 1911–1912 in the style of geometric Art Nouveau, stands on Charles Square, a few minutes walk from the National Museum, Wenceslas Square, or the Botanical Gardens.

The final price doesn’t include the equipment in amount of 150ths CZK.

The apartment is currently divided into 3 separately lockable apartments with private bathrooms and equipped kitchenettes. One room facing the courtyard has a small balcony (1.9 m2), the other rooms are south-facing to the street.

The are parquet and tiles on the floor, large windows are wooden casements. In its current state, the apartment is suitable, for example, for short-term, medium-term or long-term rental. With the reconstruction the layout can be adapted back to a four-room apartment. The purchase price includes all equipment and furniture.

Perfectly accessible place, tram stops located very close to the house with many connections (including night), within walking distance are metro stations of all lines. Within walking distance is everything you need: shops, restaurants, cafes, pharmacies, clinics, cinemas, theaters, and schools. The location is made more pleasant by the park on Charles Square, the possibility of escaping to peace and greenery is also provided by the nearby botanical or Kateřinská garden, in a few minutes you can reach the popular Náplavka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu678948
Dispozice6+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Užitná plocha161
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarlovo náměstí
🚶 105 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 247 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 122 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 206 m (2 min)
RestauraceBeer and Burger U Čížků
🚶 41 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 21 m (0 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Resslova
🚶 274 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 319 m (4 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 660 m (8 min)
HřištěU Fausta
🚶 265 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.