Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyKoulova, Praha - Dejvice

Koulova, Praha - Dejvice
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 585 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


RK NEVOLAT!Byt je v součastnosti řešen jako 1+1 40m2. Dispozice 2+kk lze docílit jednoduchou nenákladnou úpravou. V bytě nalezneme příjemný vzdušný obývací pokoj s okny vedoucími do klidného zeleného dvora. Na podlahách jsou nové plovoucí podlahy. Plně vybavená kuchyňská linka je umístěna v prostorné předsíňi, která nabízí vstup do velké koupelny se sprchovým koutem a na oddělené WC. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem. V bytě jsou nová dřevěná eurookna okna. Byt se nachází ve suteréním patře činžovního domu po částečné rekonstrukci v klidné boční ulici Koulova nedaleko parku-původní Královské obory-Stromovka (5min. chůze). Veškerá občanská vybavenost v okolí - supermarket Billa 3 min. chůze. Výborná dostupnost centra do 15min - tramvajová zastávka za domem, Metro "A" 5 min chůze.

Well-proportioned large studio apartment can be very easily converted into 1 bedroom flat of reasonable size of 40sqm. It features extensive room with bright oak imitation floor benefiting from new wooden windows facing green and quiet courtyard. Fully fitted and equipped kitchen unit is pointed in the spacious hall by the entrance which gives also access to separate WC and big bathroom with walk-in shower. There is local gas boiler heating. This well presented studio apartment offers a fantastic location moments from the Stromovka park, local pubs and all amenities of Dejvice borough within just 15 mins travel right to Prague's centre. The apartment is based on the basement floor of well maintained partly refurbished apartment building located on side quiet street Koulova just 5 mins walk to Dejvice Metro Station with tram stop just behind the corner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68071
Dispozice1+1
Typ budovyCihla
Plocha40
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.