Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 1500 m² bez realitkyVrbice, Vrbice - Vrbice u Velkých Pavlovic, Jihomoravský kraj

Vrbice, Vrbice - Vrbice u Velkých Pavlovic, Jihomoravský kraj
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji na krásném místě samostatně stojící podsklepený RD 6+1 s oddělenou bytovou jednotkou a garáží. Dispozice nabízené nemovitosti: V 1.PP se nachází kotelna, dílna, spíž a také vinný sklípek s dostatečně velkými prostory pro výrobu či uskladnění vína. V 1. NP se nachází vstupní hala, obývák spojený s jídelnou, kuchyň a sociální zařízení. Ve 2. NP se nachází 3 pokoje a WC. Bytová jednotka je k domu napojena přes 1.NP a jsou zde 2 pokoje. K domu dále náleží hospodářské stavení s garáží a dílnou, vlastní kopaná studna a dále pozemek o výměře 1000m2 v současnosti využívaný jako zahrada s několika ovocnými stromy, ale lze jej využít jako stavební místo pro výstavbu nového RD s využitím veškerých inženýrských sítí včetně samostatné příjezdové komunikace. Celková plocha nabízené nemovitosti činí 1500 m2.

Obec Vrbice se nachází v krásném prostředí vinařského kraje, v centru cyklistických tras Velkopavlovické oblasti. Dům lze využít jako dvougenerační bydlení pro větší rodinu, či jako chalupu, anebo po rekonstrukci také jako penzion s ideální lokací pro výlety do blízkého okolí (Lednicko-valtický areál, Pálava, Mikulov).

Cena dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68180
Dispozice6+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha1 500
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.