Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyAnatola Provazníka, Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký kraj

Anatola Provazníka, Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký kraj
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 v cihlovém domě, 72m2, I.kat., + přilehlé pozemky, v osob.vlast., v atraktivní lokalitě v centru Rychnova nad Kněžnou v těsné blízkosti Starého náměstí. Byt je ve 3.p., výtah, 3 pokoje, kuchyň, 2 balkony, koupelna, wc s časovým ventilátorem, předsíň, spíž, chodba, sklep, garáž umístěná přímo v domě. V kuchyni 3 roky nová kuch. linka, dvoudřez nerez. V obývacím pokoji krb a vestavěný trezor, v kuchyni dlažba, ve dvou pokojích parkety. V chodbě nová vestavěná velká zrcadlová skříň s posuvnými dveřmi. K dispozici společná kočárkárna, prádelna a sušárna. Dům má Společenství vlastníků. Možnost parkování u domu. Krásná a klidná lokalita u parku, výhled na historickou kapli, veškerá občanská vybavenost v blízkosti, vlakové i autobusové nádraží několik minut od domu. Ihned k nastěhování. Celková plocha s přísl.je 89 m2 + pozemky pod domem a vedle domu.

Sell 3 + 1 apartment in a brick house, 72m², 1st class + back lands in corporal possession. In an attractive location in the center of Rychnov nad Kněžnou in close proximity to the Old Town Square. The flat is in 3rd floor, elevator, 3 rooms, kitchen, 2 balconies, bathroom, toilet with time fan, hall, pantry, hall, cellar, garage located in the house. In the kitchen is 3 years new kitchen unit, double sink from stainless steel. In the living room is fireplace and built-in safe, in the kitchen earthenware tiles, parquet floors in two rooms. There is built a new beautiful large mirrored wardrobe with sliding doors in the corridor. A shared bicycles room, laundry and drying room. The Community of House owners. Possibility to park beside the house. Beautiful and quiet location near by the park, view to the historic chapel, all civic amenities in the vicinity, train and bus station a few minutes from the house. Immediately ready to move. The total area of 89 m² with facilities + land under the house and beside the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68181
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha73
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.