Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 196 m² bez realitkyPod Habrovou, Praha - Hlubočepy

Pod Habrovou, Praha - HlubočepyMHD 5 minut pěšky • Garáž
Cena21 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 92 877 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímí vlastníci nabízíme k prodeji rodinný dům se třemi podlažími a 196 m2 užitné/146 m2 obytné plochy na pozemku o celkové rozloze 1273 m2.

Dům kolaudovaný v roce 1994 se nachází v historicky unikátní lokalitě prvorepublikového urbanistického konceptu Ing. Havla „Zahradní město Barrandov“, jehož součástí byla legendární restaurace Terasy Barrandov a Filmové ateliéry Barrandov.

Vystavěn byl na jednom z posledních volných pozemků v této lokalitě, na konci slepé klidné ulice Pod Habrovou. Oblíbenost místa s puncem luxusu dokládá jak vila slavného režiséra Dietla v přímém sousedství, tak řada architektonicky cenných prvorepublikových vil v ulici, vystavěných pro slavné a významné osobnosti této doby. Dům díky své jedinečné poloze nabízí unikátní výhledy na Prokopské údolí a historické panorama pražské zástavby, zatímco vzrostlý les na pozemku, přecházející do rozsáhlé lesnaté plochy okolí, nabízí příznivé mikroklima a psychickou relaxaci.

Nespornou výhodou je výborná dopravní dostupnost jak autem, tak MHD. Bezproblémové parkování je možné v rámci dvou vlastních garáží či v ulici.

Dům je obývaný, je v původním stavu, avšak průběžně udržovaný. V roce 2016 proběhla instalace bezpečnostních vchodových a balkonových dveří, v roce 2020 byla vyměněna podstatná část oken ve 2.NP za plastová. Objekt je kompletně napojen na inženýrské sítě (voda, elektro, plyn, kanalizace, telekomunikace). Kompletní rekonstrukce kanalizace proběhla v roce 2020.

As direct owners, we are pleased to offer an amazingly located family house with 196 m2 of usable area (146 m2 floor area) in three floors, located on a land of size ​​1273 m2.

The house (finished in 1994) is in a historically unique locality called "The Garden City of Barrandov", which also includes the once legendary restaurant Terasy Barrandov and Film Studios Barrandov.

The house was built on one of the last vacant plots, at the end of the Pod Habrovou Street. The popularity and luxury of the area is evidenced by the villa of the famous director Dietl in the immediate vicinity, as well as several other architecturally valuable villas in the street. Thanks to its special location, the house offers beautiful views of the Prokop Valley and the historical Prague, while the trees around the house and in the immediate neighborhood create a unique micro-climate for a great relaxation.

The undeniable advantage of the location is also an excellent transport accessibility both by car and public transport. Two parking lots are available in two garages and some additional lots are available directly in front of the house.

The house is currently inhabited, is in its original condition, but continuously maintained. For instance, new entrance and balcony doors were installed in 2016. Another renovation took place in 2020 when most of the windows in the 2nd floor were replaced, and sewerage system got completely rebuilt. The house is connected to utilities (water, electricity, gas, waste disposal and internet).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu683297
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 273
Podlaží1
PENBG
VytápěníPlynové
OdpadVeřejná kanalizace
Plocha196
Dostupné od20. 9. 2021
StavDobrý
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 8 minut autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDFilmové ateliéry
🚶 479 m (6 min)
PoštaPraha 52
🚘 5 473 m (7 min)
ObchodLidl
🚘 4 989 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 5 494 m (8 min)
RestauraceTrilobit
🚶 597 m (7 min)
LékárnaZAMZAM
🚘 5 405 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Barrandov
🚘 5 673 m (9 min)
Mateřská školaProkopské jesličky
🚘 5 062 m (8 min)
Sportoviště
🚘 4 783 m (7 min)
Hřiště
🚶 306 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.