Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 224 m² bez realitkyMnichovice, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský kraj

Mnichovice, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský kraj
Měsíční nájemné3 600 000 Kč


Nabízím na prodej nemovitost ve velmi žádané lokalitě v Mnichovicích, v části Božkov se skvělou dopravní dostupnosti do Prahy. Jedná se dvoupodlažní rodinný dům, který jako jediný v obci je na rovině. Jsou zde 4 velké slunné pokoje a 2 kuchyně o zastavěné ploše s nádvořím 224 m2. Dům je v původním a udržovaném stavu z roku 1936 a je celý podsklepený s veškerými inženýrskými sítěmi - plyn, městský vodovod, kanalizace. Nabízí se zde možnost využití půdních prostorů. K nabízenému domu patří garáž a cihlový přístavek , malý domeček s dílnou a kůlnou.

Ve všech místnostech je plynové topení. Na pozemku o velikosti 630 m2 jsou ovocné a jehličnaté stromy a vlastní studna se silným pramenem, kde by mohl stát další rodinný dům. Majitelka domu vlastní další část pozemku také ve výši 630 m2, kterou nabízí k prodeji za cenu 2.200000,- Kč. Dům je téměř ihned k nastěhování po dohodě s majitelkou. V nádherné lokalitě obce Mnichovic je pošta, obecní úřad, zdravotní středisko, pošta. Z Prahy hl.n. se do Mnichovic dostanete do 30 minut. Vlak jezdí co půl hodiny. K dálnici směrem na Brno to je do 10 km. Skvělá příležitost ke koupi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6840
Dispozice4+kk
Typ budovyOstatní
Plocha224
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.