Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyMenclova, Praha - Libeň

Menclova, Praha - LibeňMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Cena16 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 69 976 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme moderně zařízený, zrekonstruovaný byt 3kk v novostavbě o podlahové ploše 86,8 m² s balkonem 5,8 m² s výhledem na vodní hladinu, zahrádkářskou kolonii a Thomayerových sadů, v atraktivním novém obytném komplexu DOCK s ostrahou, parkováním v garáži a s možností kotvení lodi v přístavu. Tato lokalita je jednou z nejžádanějších pražských čtvrtí a díky své lokalitě a kosmopolitní atmosféře je řazena do luxusní a lukrativní čtvrti, ve které životní úroveň stále roste .

Dispozici jednotky ve 3. podlaží tvoří velký obývací pokoj s vestavěnou kvalitní kuchyňskou linkou v hodnotě půl milionu korun od společnosti Poggen Pohl a vestavěnými spotřebiči Siemens (trouba, myčka, lednička, varná deska). Z obývacího pokoje je vstup na prostorný balkon s výhledem na přístav a slepé rameno řeky Vltavy. Dále je v bytě ložnice s vestavenými skříněmi, elektrickými žaluziemi a výhledem na zahrádkářskou kolonii, pracovna s vestavěnými skříněmi, skleněným stolem na míru a výhledem na zahrádkářskou kolonii a Thomayerových sadů, koupelna (s vanou, sprchou a WC značky Grohe a Tece), další samostatná toaleta, komora na pračku a prostorná předsíň s úložným prostorem ve formě vestavených skříní a domácím kontrolním a ovládacím systémem . V bytě může dle dohody zůstat veškeré vybavení.

K bytu patří parkovací stání v podzemních garážích a prostorný sklep 3,8 m².

Ke komplexu patří Marina nabízející všechny služby jako čerpání paliva, přístup k vodě a elektřině i údržbu lodí, v létě je možné zapůjčit paddleboard, šlapadlo, kajak nebo motorový člun.

V okolí je plná občanská vybavenost, stanice metra a zastávky tramvají (stanice Palmovka) jsou v pěší dostupnosti. Thomayerovy sady jsou hned za domem. V bezprostřední blízkosti je množství restaurací, cyklostezky, golfové odpaliště a tenisové kurty, dětské hřiště, Libeňský zámek, základní i mateřská škola, Kaufland, Albert, Billa. Do 15ti minut jste autem v OC Letňany, za stejnou dobu v centru a do půl hodiny na letišti. Procházkou podél vody dojdete do půl hodiny do ZOO nebo do Botanické zahrady.

Při rychlém jednání sleva. V případě zájmu mne kontaktujte na Lucie.S.Zakowicz@email.cz

We offer a modern furnished renovated 3-bedroom apartment, with a floor area of ​​86.8 m2, plus a balcony of 5.8 m2. It is waterfront, with views to a garden colony and Thomayer orchards, in an attractive new residential complex DOCK with security, garage parking and boat mooring. This location is one of the most sought-after districts in Prague and, thanks to its location and cosmopolitan atmosphere, it is classified as a luxurious and prosperous district in which the standard of living is still rising.

The layout of the unit on the 3rd floor consists of a large living room with a built-in high-quality kitchen unit worth half a million crowns from Poggen Pohl and built-in Siemens appliances. From the living room there is access to a spacious balcony overlooking the harbour and the inset of the Vltava River. The apartment also has a bedroom with built-in wardrobes, electric blinds and a view of the garden colony. Has a study with built-in wardrobes, custom-made glass table and a view of the garden colony and Thomayer orchards, a bathroom (with bath, shower and toilet Grohe and Tece), and a half bathroom (with toilet and sink), a washing machine room, and spacious hallway with storage space in the form of built-in wardrobes and home control and management system.

The apartment includes a parking space in the underground garage and a spacious cellar of 3.8 m2.

The complex includes a marina offering all services such as refuelling, access to water and electricity and boat maintenance. In summer it is possible to rent a paddleboard, pedal boat, kayak or motorboat.

The area is full of civic amenities, metro station and tram stops (Palmovka station) are within walking distance. Thomayer's orchards are right behind the house. In the immediate vicinity there are many restaurants, bike paths, golf courses and tennis courts, playground, Libeň Castle, primary school and kindergarten, Kaufland, Albert, Billa. Within 15 minutes you are by car to Letňany Shopping Mall, in the same time to the centre and within half an hour to the airport. A walk along the water will take you to the ZOO or the Botanical Garden in half an hour.

If you are interested, contact me at Lucie.S.Zakowicz@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu684235
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha93
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 507 m (6 min)
PoštaPraha 8
🚘 2 320 m (4 min)
ObchodKaufland
🚶 659 m (8 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 805 m (10 min)
Restaurace
🚶 441 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 630 m (8 min)
ŠkolaGymnázium U Libeňského zámku
🚶 647 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Sokolovská
🚘 1 836 m (4 min)
SportovištěLanové centrum DDM Praha
🚶 375 m (5 min)
Hřiště
🚶 444 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.