Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 1250 m² bez realitkySebranice, Sebranice - Sebranice u Boskovic, Jihomoravský kraj

Sebranice, Sebranice - Sebranice u Boskovic, Jihomoravský kraj
Cena1 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 134 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám bývalý statek s bytem a rozsáhlými nebytovými prostory, celková zastavěná plocha s nádvořím 1282m, zahrada 204m. Není nutná okamžitá rekonstrukce. Byt 100m v přední části je po dřívější rekonstrukci, má ÚT plynovým kotlem, je napojen na obecní vodovod, nová přípojka el.energie 380V. Komerční prostory tvoří bývalé řeznictví - také v přední části domu do ulice - možno využít jako prodejnu nebo dílnu. Dále přináleží, bývalé mrazící místnosti, sociálky, kůlna, dřevník, v zadní části velká stodola a přístavek do zahrady, nad celým objektem jsou půdy, v zadní části sklepy na ovoce. Výhodná pozice v centru obce na trase Boskovice-Kunštát. Výborná dopravní dostupnost - u hlavní silnice (v budoucnu u sjezdu z rychlostní silnice na Brno), do objektu je možno vjet nákladním autem, ideální využití pro sídlo firmy, prodejnu, skladování, výrobu. Volná zeď u silnice je možná využít pro reklamní účely. Zahrada za objektem pro parkování. Nemovitost je vyklizena.

We offer for sale large complex of buildings at heart of Sebranice. We recomend to use it mainly for business, but also for living. For further informations pease call 776578357, we speak English, Wir sprechen Deutsch.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68626
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha1 250
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.