Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 150 m² bez realitkyK Vejvoďáku, Praha - Zbraslav

Určeno ke spolubydleníRezervováno
K Vejvoďáku, Praha - ZbraslavMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné9 050 Kč

+ Poplatky za služby1 950 Kč
+ Vratná kauce11 000 Kč


Proč být v malém bytě sám, když můžeš sdílet celý dům s námi?! :)

Nabízíme ti prosluněný pokoj v rodinném domě se zahrádkou, balkonem, terasou a kanceláří/studovnou. Pokoj se nachází v prvním patře a má 16,5 m². V pokoji je možnost postele s matrací, jinak není vybaven. Disponuje dvěma velkými okny s výhledem do zahrad a je orientován na západní stranu. Pokoj je určen ideálně pro 1 osobu (může být i s mazlíčkem), v případě zájmu může být i pár.

V tomto RD jsou celkem 3 samostatné neprůchozí pokoje. Obsazenost pokojů je omezena na max 5 osob v domě, tak aby byl zajištěn maximální komfort a pohodlí. Samotné pokoje jsou pronajímány jednotlivě. 

Rodinný dům je specifickou novostavbou, která je rozdělena do 3 pater + suterén. 

Suterén- pod domem se nachází vjezd do garáže s dálkovým ovládáním, ve které lze parkovat 2 osobní auta a 2 motorky. Součástí garáže je uzamykatelný samostatný sklep. Dále je možnost parkování i před domem bez omezení. 

Přízemí - v přízemí se nachází velká vstupní chodba s vestavěnými skříněmi, botníkem a samostatná toaleta s umyvadlem. Dále je velmi prostorný obývací pokoj s oddělenou kuchyní a úklidová místnost. Obývací pokoj máme kompletně vybaven. Je zde drobný nábytek, rozkládací pohovka, televize, jídelní stůl, nějaké kytky atd. Kuchyň je také komplet vybavená včetně všech spotřebičů, nádobí a hraček pro náročnější kuchtíky (mikrovlka, konvice, toaster, topinkovač, vaflovač, varná deska, 2x lednice, trouba, myčka atd..). V obývacím pokoji je přes celou jednu stěnu francouzské okno, které lze do poloviny otevřít a vstoupit přímo na terasu se zahradou.

Zahrada – vstup na zahradu je přímo z obývacího pokoje. Je zde k dispozici terasa s nábytkem z palet a menší zahrádku na grilování, a poté větší zahrada, kde máme prozatím postavený bazén a nějaké drobné zahradničení pro nadšence :). Rozměry zahrady jsou cca 133m

1NP - v prvním patře se nacházejí 3 samostatné pokoje a koupelna. V koupelně je rohová vana, toaleta a pračka.

2NP – zde je jistě unikátní a nejhezčí společná místnost z celého domu. Nejdříve to pro nás byla spíše studovna, později kombinace a nyní spíše pracovna. Pokud tedy potřebuješ studovat, nebo být na homeoffice, případně po příjezdu z práce pokračovat, místa je tu dost. Je tu dispozice pro 4-5 pracovních stolů (4 máme nyní k dispozici – z toho 2 volné). Toto patro je téměř celé prosklené (3 z 4 stran) a po obou stranách je velmi prostorná terasa. Je to naprostá bomba v létě i zimě. Tady k činnosti ti dopomůže nejen příjemné a luxusní prostředí, ale i motivace od nás, kdy tu často sedneme po pracovní době a makáme dál.

Okolí - dům se nachází v klidné oblasti na Zbraslavi. Autobusová zastávka je tu 1min chůze (zastávka “pod zatáčkou“). Autobus do města jezdí cca co 3 minuty na Nový Smíchov (20 minut na Anděl). Autem je to 14 min a 7min na motorce ;). Cca 15 minut pěšky je i vlaková zastávka.

Relaxovat můžeš v lese nad domem, lesoparku Belveder, nebo na bruslích/kole na trase Zbraslav/Braník. Cca 10 min chůze je Lidl, o zastávku dál Albert. Na náměstí je řada skvělých restaurací, banky, cukrárny, jednou za měsíc trhy...

My jsme mladý pár po škole a hledáme nové parťáky. Pracujeme v oblasti digitálu, takže práce a studium je i naším hobby. Na pohlaví nám nezáleží, pokud jsi zodpovědný, čistotný, pracovitý a občas vyrazíš i někam zapařit tak hledáme právě tebe! Na všem se dá dohodnout, o to spíš když je nás na to víc :). Pokud tě nabídka zaujala, ozvi se a přijď na prohlídku.

Uvedená cena je konečná včetně internetu.

Podívejte se také na ostatní volné pokoje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu686725
Dispozice5+kk
Dostupné od6. 10. 2021
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha150
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Terasa
Lodžie
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPod Zatáčkou
🚶 120 m (1 min)
PoštaPraha 516
🚘 2 553 m (3 min)
ObchodLidl
🚘 1 100 m (2 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 2 676 m (4 min)
Restaurace
🚘 1 516 m (3 min)
LékárnaLékárna Nová poliklinika Zbraslav
🚘 1 448 m (3 min)
ŠkolaNad Parkem
🚘 1 832 m (4 min)
Mateřská školaSoukromá mateřská škola Rotunda, s.r.o.
🚘 1 093 m (2 min)
Sportoviště
🚘 9 567 m (12 min)
Hřiště
🚘 1 099 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.