Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 150 m² bez realitkySmržov, Český Dub - Smržov u Českého Dubu, Liberecký kraj

Smržov, Český Dub - Smržov u Českého Dubu, Liberecký kraj
Cena3 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 419 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den, rád bych Vám představil nemovitost, která se nachází v nádherném a čistém prostředí - Podještědí. Jedná se o celoročně obyvatelný dům po celkové rekonstrukci s vynikající dostupností i v zimě. Nemovitost má v přízemí kuchyň s jídelnou a krbovými kamny, společenskou místnost, wc, koupelnu a sklep (vinný), v prvním patře pak ložnice a pokojíček, půda, hala, velikou relaxační koupelnu a rozlehlou obývací místností s mezonetovým prostorem pro spaní. K nemovitosti dále náleží stodola a kotec pro psy. Zahrada je oplocená a skládá se ze dvou upravených zahrad (takže mazlíčci neutečou) o celkové výměře 3.500 m2 s nádherným posezením pro barbecue. Na zahradu pak navazuje lesní pozemek, což Vám dává skvělou možnost mít levné topení a borůvčí za domečkem.

V domečku jsou nové rozvody elektřiny, vodovodního řádu (měď), topení (měď) a také nový rozvod TV/Sat, můžete mít tak nerušený televizní a satelitní příjem v každé místnosti. Je zde zavedená telefonní linka a Wifi přístup na internet s domácím Wifi pokrytím.

Domeček má novou střechu (novozelandský šindel - břidlice), zateplen a vstup je přes verandu a následně chodbu. Z chodby nalevo je kuchyň, krbové kamna jsou dále napojena na výměník. Nalevo z chodby je malé (modré) WC. Dále nalevo za kuchyní je koupelna, využívaná také jako technická místnost. Po té následuje sklípek, pochopitelně s překrásným názvem vinný. Skladují se zde i potraviny, ovoce, pivečko. Poslední místností je nádherná místnost pro posezení a zábavu se vstupem na zahradu, kde je nádherné osvětlení a také kulečníkový stůl s vyměnitelnými mantinely, takže se dá hrát karambol i biliárd.

Do prvního patra se dostaneme přes dřevěné schody, které ústí do haly s odpočinkovým či pracovním koutem. Z haly nalevo je ložnice a dětský pokojíček. Nad nimi je zateplená půda, možno dále využít pro spaní apod. Napravo je pak chodba, z které se dostanete do velké koupelny s polozapuštěnou prostornou a anatomicky tvarovanou vanou, toaletou, parním sprchovým boxem a lehátkem a do poslední místností, do kterého se vstupuje přes zasouvací dveře je rozlehlý obývací pokoj včetně nádherně vyřešeného prostoru pro spaní „pod hvězdami“, kde vedou dřevěné schůdky. Tento pokoj je celý zhotoven z masivních (2,5 cm) palubek.

Venku vedle společenské místnosti, je posezení, které je částečně zastřešeno, takže i v případě nepřiliž vlídného počasí je možné venku popíjet kávičku a rozjímat. Vedle je stodola s možností uskladnění čehokoliv popřípadě přestavění na cokoliv J. Vedle stodoly pak místo pro 2 kotce. Dále pak pokračujeme do druhé zahrady (také oplocena) kde je ohniště a přírodně vyřešené posezení, a od tud je pak cesta do lesa a na Národní kulturní památku Čertova stěna. Po cestě se tak prochází rybízové plantáže, takže se po cestě dá nasbírat bílý i červený rybíz (pochopitelně pouze v určitých měsících J )...

V obci je cca 50 RD (50% usedlíci/50% chalupáři). Hospůdka (pivečko Svijany, obědy večeře) je 50m. Obec Český Dub je cca 4km vzdálená (obecní úřad, obchody -potraviny,

železářství, cukrárna, restaurace...), Liberec (ZOO, botanická zahrada,Babylon, Supermarkety) do 25km a to až 3 různými cestami. Hamr na Jezeře - koupání cca. 15km, Ještěd 13Km v létě kolo v zimě sjezdové i běžecké tratě.

Exclusive family house in the village Smržov. We are pleased to offer the house for a total cost of reconstruction Podještědí, Smržov village of Český Dub. The house is a barn for storage or keeping of livestock, 2 new pens for dogs, put fenced garden 1.831 m2, the garden of the downstream forest area of 17.791 m2 and 5.076 m2 rest ground. The ground floor is a living room with kitchen and fireplace, which is distributed to the exchanger, the tech.bathroom, toilet, cellar, used as a playroom and other cold cellar. The floor is a hall with an area, bedroom, room. Above these rooms is a large insulated attic. The right wing is a large exclusive relaxing bath with steam shower box and flush anatomically shaped tub, the living room a luxurious solid wood with mezonetovým space for sleeping. House has new roof incl. New Zealand shingles, new water mains, electrical, heating, satellite TV and Wi-Fi coverage. Beautiful countryside, market and shops are far 4km in Český Dub. Sales include all equipment. Designed for residents or luxury vacations.

2) my own...

Hello, I would like to introduce a property which is located in a beautiful and clean environment - Podještědí. This is a year round livable house after reconstruction with excellent availability and winter. The property has ground floor kitchen and dining room with fireplace, lounge, toilet, "work" bathroom and cellar (wine), on the first floor bedroom and then Little Room, ground, hall, large bathroom and a large relaxing living room with maisonette space for sleeping. The property belongs to the barn and kennel for dogs. The garden is fenced and consists of two modified garden (so pets can not run away) with a total area of 3.500 m2 with a beautiful terrace for barbecues. The garden is followed by forest land, which gives you a great opportunity to have a cheap heating and blueberries for the home and of course - work relax .

The house is new distribution of electricity, water main (copper), heating (copper) and a new distribution of TV / Sat, so you can have unimpeded and satellite TV in every room. There is a telephone line and WiFi net access with a home Wi-Fi coverage.

House has new roof (shingles New Zealand - slate), heated, and the entrance is through the porch and then into the hall. The corridor on the left is a kitchen, fireplace stoves are also connected to the exchanger. To the left of the corridor is a small (blue), toilet. Furthermore, the left behind the kitchen, the bathroom is also used as utility room. After that follows the cellar, of course, with a lovely wine called. Are also stored food, fruit and of course beer. The last room is a wonderful room for entertaining and fun with access to the garden where the beautiful lighting and billiard table with removable cushions, so you can play billiards and carom.

The first floor is reached through the wooden stairs, which open into the hall with a recreational or work area. From the hall to the left is a bedroom and children's Little Room. Above them is insulated soil, can be further used for sleeping, etc. To the right is the hallway from which you get to a large bathroom with half-imbedded spacious and contoured tub, toilet, steam shower box and sleeping and the last room in which to enter through sliding door is a large living room with beautiful creative solved space for sleeping "under the stars", where wooden steps lead. This room is entirely made of solid (2.5 cm) boards.

Outside, next to the lounge, the sitting, which is partially covered, so even if not very benign weather can be out drinking coffee or tea and meditate. Next is a barn with storage for anything or rebuilding to anything. In addition to the barn and the place for 2 pens. Then go on to another garden (also enclosed), which is a fireplace and sitting naturally resolved, and of here is the path into the woods and the National Monument Devil's Wall. After traveling through the so currant plantations, so the road can collect white and red currants (of course only in certain months) ...

The village is about 50 houses (50% residents/50 Cottagers%). Pub (beer Svijany, lunch and dinner) is 50m. Český Dub is about 4 kilometers far (municipal offices, shops, food,hardware store, confectionery, restaurant ...), Liberec (zoo, botanical garden, water park - Babylon, supermarkets) to 25 km and up to 3 different ways. Hamr the Lake - swimming around. 15km, 13 km Jested summer winter bike downhill and cross country skiing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68673
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.