Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 306 m² bez realitkyHlucholazská , Mikulovice - Mikulovice u Jeseníka, Olomoucký kraj

Hlucholazská , Mikulovice - Mikulovice u Jeseníka, Olomoucký kraj
Cena800 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 630 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím ke koupi rodinný dům s vedlejší hospodářskou stavbou v Mikulovicích, okres Jeseník. Dům je situován v klidné části obce, nedaleko všech dostupných služeb, obchodů a dopravních spojení. Jedná se o starší domek s hospodářskou budovou a rozlehlou zahradou.

Jeho dispoziční řešení:

Podzemní podlaží(PP)obsahuje chodbu se schody do přízemí, rozsáhlou kotelnu se skladem paliva a stejně velký sklep. Ve vedlejší snížené části je prostor bývalé udírny (s udírnou a topeništěm, trativodem, ruční čerpadlo a rozvodem pro el.čerpadlo)a další skladovací místností. Celkem tedy PP obsahuje čtyři samostané prostory. I.Nadzemní podlaží-přízemí: obsahuje chodbu, schodišťový prostor, obývací pokoj, ložnici, koupelnu s WC, spíž a kuchyň. Podkroví: obsahuje chodbu, ložnici, malý pokojík a dva půdní přístěnky + půdní prostor. Dům má vlastní studnu (vodovod 5m od pozemku), žumpu (kanalizace je na pozemku), plynovou přípojku na pozemku a rozlehlou zahradu s řadou vzrostlých ovocných stromů. K domu náleží rozlehlá nepodsklepená hospodářská stavba s mozností napojení na RD a vytvoření dalších podkrovních poojů.Svojí polohou je dům vhodný jak k trvalému bydlení v klidné části obce, tak k rekreačním účelům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68827
Dispozice4+1
Typ budovyCihla
Plocha306
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.