Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 742 m² bez realitkyRoztoky - Žalov, Středočeský kraj

Roztoky - Žalov, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky
Cena8 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 744 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nechcete čtverec někde na poli, nebo moderní řadovku? Nabízím k prodeji krásný pozemek v Roztokách u Prahy, který vás nadchne svým kouzlem. Má rozlohu 742m2 a nachází na okraji staré zástavby u lesa v údolí Vltavy. Nabízí okouzlující  výhled, ale zároveň je bezpečně vysoko nad vodou. Na pozemku jsou vzrostlé stromy, sousedé jsou kámoši a máte jistotu, že kolem už nikdo nic nepostaví. Hranicí tohoto pozemku totiž začíná les a končí oblast, která je podle územního plánu určena k zástavbě. Z pozemku je to 100 m na vlak, který je za 15 min na Masarykově nádraží a 150 m na bus, který je za chvilku na Dejvické. K pozemku existuje (je součástí prodeje) taktéž projekt rodinného domu a jsou připraveny podklady k podání stavebního povolení, což kupujícímu ušetří nejen peníze, ale doslova roky času, které vyjadřovačky v této lokalitě mohou trvat. Elektřina je fyzicky dovedena a již existuje smlouva k připojení. Přípojka na vodu je součástí stavebního řízení a existuje k ní projekt.

Lokalita je dobře občansky vybavená, Roztoky jsou totiž město a ne satelit u vesnice. V dochozí vzdálenosti jsou dvě Školky, jedna úplně nová, samozřejmě základka a starší děti jsou na správné straně Prahy pro výběrová gymnázia. V dochozí vzdálenosti je večerka, tři supermarkety jsou do 3 min autem. V Roztokách je relativně čilý občanský život, z nějž nejzajímavější je festival, který organizuji v Únětickém pivovaru, kam se pěšky dostanete za 15 min, pokud máte dostatečnou žízeň.

RK nevolat, realiťáka který mi zavolá, okamžitě hlásím na ÚOOÚ pro porušení GDPR. Stejně tak nevolejte s nabídkami ve stylu “chci to, ale nemám tolik peněz”, znám hodnotu nemovitostí v Roztokách a na prodej nepospíchám. Pokud budete mít skutečný zájem, rád vás po pozemku osobně provedu, stejně jako po okolních kouzelných zákoutích, kde jsem trávil dětství. Aktuální stav pozemku je "džungle", ale pracuje na posekání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu688382
Dostupné od15. 10. 2021
Typ pozemkuStavební
Plocha 742
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 321 m (4 min)
PoštaŘež
🚘 34 714 m (38 min)
Obchod
🚶 688 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 878 m (5 min)
Restaurace
🚶 740 m (9 min)
Lékárna
🚘 2 825 m (6 min)
Škola
🚘 2 022 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 827 m (2 min)
SportovištěSokolovna Libčice nad Vltavou
🚘 10 134 m (14 min)
Hřiště
🚶 722 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.