Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 320 m²Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj

Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 27 m² • Terasa 72 m²
Cena32 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 135 710 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Úplně nová Vila.

Vybíráte si domov, ve kterém se den za dnem zamilujete do svého života.5+kk.Tento dům o rozloze 320 metrů čtverečných je už celý vybavený nábytkem (s výjimkou pohovky, jídelního stolu a postele) a je dodáván s nejlepšími dostupnými povrchovými úpravami. Když si ho prohlídnete, hned si určitě všimnete, že si Infiniti Homes na stavbě této nemovitosti dálo záležet. Nejprve spatříte pečlivou terénní úpravu, velkou příjezdovou cestu a německé vchodové dveře na míru. Uvnitř naleznete čtyři ložnice, velký obývací pokoj, Otevřený obývací prostor s dostatkem přirozeného světla a se stropy 2,8 metru je ideální pro strávení času s rodinou i hosty. S obývacím pokojem je spojená prostorná moderní kuchyně, která se skládá z velkého ostrovu s elektrickým sporákem, baru, spotřebičů Bosch, zavírací skříňky s plochým obložením a množstvím dalších skříní a vestavěné spíže. Vychutnejte si jídlo buď tam, nebo pod širým nebem na velké terase se skleněným zábradlím na míru o rozloze 98 metrů čtverečných. Na kraji chodby naleznete krásné plovoucí schodiště - dokonalý přechod do všech ložnic, z nichž každá je vybavená vestavěnými skříněmi. Hlavní ložnice je vybavená moderní koupelnou a vlastní šatnou.

Pozinkovaná konstrukce z nerezové oceli, se základem Cupolex, dřevěnými a hliníkovými okny z 2 vrstveného dubu a zvukotěsnými stěnami (izolace Rockwool) zajistí velkou bezpečnost domova (bude chráněn před požáry, hurikány a zemětřesením). Vila je také vybavená vyhřívaným podlahovým systémem Veissman, interiérovým italským dveřním kováním, nejmodernějším bezpečnostním systémem s kamerami, připravenými kabely z optických vláken, osvětlením vnějších cest, německým lakem s vysokým leskem (Zero), toaletami/umyvadly Villroy & Bosch, exteriérem z japonského citrusového obkladu , bohatým venkovním prostorem, modernizovaným německým elektrickým systémem a nezávisle ovládanou klimatizací Toshiba v kuchyni, obývacím pokoji a všech ložnicích. V domě jsou kombinované podlahy: parketové, vyrobené z kanadského dubu, a protiskluzové italské porcelánové dlaždice. Všechny chodby a dveře jsou bezbariérové. Velká garáž a venkovní parkoviště poskytují dostatek místa pro více aut. Tato vila ztělesňuje luxus a kvalitní konstrukci. www.byinfinitihomes.com. Zavolejte nám pro více informací. 603 206 634 Budeme se na Vás těšit!

Vybavení

• 4 prostorná ložnice se šatnami. Hlavní ložnice s šatnou

• Vysoký strop 2,8 m

• Hlavní ložnice a pokoj pro hosty s vlastní koupelnou

• Velká terasa s importovaným skleněným zábradlím, WPC podlahou a pergolou

• Exteriér se samočistícím japonským obkladem Cetris

• Nerezová galvanizovaná konstrukce se základem Cupolex

• Dřevěné podlah

Virtuial Tour:

https://app.cloudpano.com/tours/kU3qwM0KZ

(Please cut and paste this link on your browser)

One of a kind investment for the serious investor. Safe investment against inflation.This 270 square metre, four bedroom family home comes furnished (with the exception of sofa, dining table, and bed) and complete with the finest finishes available. Upon arrival, you’ll immediately notice that Infiniti Homes spared no expense in the construction of this property. Amazing first impressions begin with the meticulous landscaping, large driveway, custom German front door. The open concept living area features 2.8 metre ceilings and is perfect for everyday living and entertaining. Throughout the home, flooring consists of Canadian Oak imported parquet flooring and non-slip Italian Porcelain tile. The chef’s kitchen is open to the entertaining areas and consists of a large island, bar seating, Bosch appliances, soft close flat-panelled cabinetry, and ample storage with an abundance of cabinetry and walk-in pantry. Enjoy meals in the large dining room or al fresco on the 70 square metre terrace with custom glass railings to enjoy the picturesque landscape. All hallways and doorways are handicap accessible.

Beautifully designed floating staircase provides the perfect transition upstairs to the bedrooms, each one complete with built-in wardrobes. The spacious master suite is equipped with a spa-like bathroom and private dressing rooms. Throughout the home, you’ll be impressed with the designer furniture and abundant natural light. Perfect finishes compliment the quality construction. Stainless steel galvanized construction, Cupolex foundation, 2 Ply Oak wood and aluminium windows, sound proof walls (Rockwool insulation), and more ensure the home is protected from fires, hurricanes, and earthquakes for the next 90 years. Other noteworthy features include: Veissman heated flooring system, interior Italian door hardware, state of the art security system with cameras, fiber-optic cables ready, exterior pathway lighting, high-gloss (Zero) German paint, Villroy & Bosch toilets/ sinks, Japanese exterior Citrus cladding, abundant outdoor space, upgraded German electrical system, and independently controlled Toshiba air conditioning in kitchen ,living room, and all bedrooms. The large garage and extra outdoor parking provide plenty of space for family and guests. This amenity-rich home embodies luxury and quality construction. Enjoy this first-class property with peace of mind for years to come. www.byinfinitihomes.com. Call for your full list of amenities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu690981
Dispozice5+kk
Dostupné od4. 11. 2021
StavNovostavba
Typ budovyOstatní
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha320
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku817
Podlaží1
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 27 m²
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Terasa 72 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVysoký Újezd
🚶 311 m (4 min)
PoštaVysoký Újezd
🚶 449 m (5 min)
ObchodTrsco
🚘 5 340 m (8 min)
RestauraceZastávka
🚘 3 362 m (4 min)
Lékárna
🚘 6 001 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Nučice
🚘 4 210 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 5 348 m (8 min)
SportovištěTJ Sokol Nučice
🚘 3 766 m (4 min)
Hřiště
🚘 4 060 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.