Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 852 m² bez realitky

Rezervováno
Bělušice, Středočeský kraj

Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 121 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.


Komfortní bydlení se skvělou dostupností nabízí stavební pozemek umístěný v obci Bělušice cca 12 km od Kolína a 8 km od nájezdu na D11. Pozemek o celkové rozloze 852 m2 je určený dle územního plánu obce k výstavbě rodinného domu venkovského charakteru (max 1 NP + využitelné podkroví s max. výškou stavby 9 m).

Výstavba kanalizace a vodovodní přípojky bude jaro 2022 a se společností ČEZ Distribuce, a.s. je podepsaná smlouva s realizací v létě 2022. Nynější přístup na pozemek je po obecní komunikaci, která se bude po dokončení inženýrských sítí rozšiřovat a celá nově budovat (novým majitelům nevzniknou dodatečné náklady spojené se sítěmi a silnicí) Pozemek navazuje na současnou zástavbu a vedle něj budou vznikat novostavby, které se postupně propojí s obcí. Jedná se o velice klidné místo s výhledem do krajiny.

V Bělušicích je nově zbudovaná prodejna potravin a nové dětské hřiště s workoutem, sportovní hřiště, hospoda a všude kolem je krásná příroda s lesy, rybníky a loukami. Veškerá občanská vybavenost (mateřská a základní škola, obchody, restaurace, sportoviště, vlaková zastávka) se nachází 4 km od pozemku v Týnci nad Labem. Zastávka autobusu je několik desítek metrů od pozemku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu691400
Dostupné od4. 2. 2022
Typ pozemkuBydlení
Plocha852
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty autem

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 10 121 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google