Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyDalibora z Myšlína, Doksy - Doksy u Máchova jezera, Liberecký kraj

Dalibora z Myšlína, Doksy - Doksy u Máchova jezera, Liberecký krajMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Residence Lakepark

Nabízíme ke krátkodobému pronájmu luxusně vybavené apartmány u Máchova jezera v Libereckém kraji, například pro práci z domu, uchýlit se s rodinou do přírody, na víkendy jako relax, možnost pracovat a žít na chvíli mimo shon a ruch velkoměsta od října 2022 do května 2023. K dispozici je celkem 22 apartmánů, zcela vybavených o různých velikostech. Kdispozici i pro nájemníky je SAUNA v Residenci, za poplatek.

Apartmány jsou komfortně vybaveny moderním nábytkem (šatní skříň, jídelní stůl, rozkládací pohovka, konf. stůl, komoda), LCD televizorem, kuchyňským koutem (varná deska, lednice, myčka nádobí, kávovar, rychlovarná konvice, nádobí). Apartmány disponují lodžií, balkónem či terasou s venkovním nábytkem. Vybavení koupelny (vana, umyvadlo, toaleta, pračka). Podlahová krytina (plovoucí podlaha + dekorační koberec v obývacích místnostech, dlažba v předsíni a koupelně).

Máchovo jezero je svou ojedinělou atmosférou, borovými lesy a písečnými plážemi celoročně vyhledávaným místem pro rekreaci, turistiku a sportovní vyžití. Lidé přijíždí na Máchovo jezero nejen za koupáním, vodními sporty a cykloturistikou, ale také za kulturou a poznáním historie. V blízkém okolí Máchova jezera je velké množství památek, které stojí za návštěvu (např. hrady Bezděz, Houska, Kokořín, skalní hrad Sloup, nebo zámky Zákupy a Lemberk). Nacházejí se zde i muzea (muzeum Čtyřlístek a muzeum K.H.M.). Celý kraj je protkán množstvím značených cyklostezek, na které se můžete vydat třeba i na elektrokolech, která jsou v residenci LakePark k zapůjčení. Residence Lakepark je jen několik kroků od přístaviště ve Starých Splavech.

Nedaleko od Residence je také Českosaské Švýcarsko, Jizerské hory a velmi oblíbené Kokořínsko. Ideální čas na trávení s rodinou v přírodě, či pokud si chcete odpočinout od ruchu velkoměsta a pracovat v přírodě.

Residence Lakepark je v dojezdové vzdálenosti ca 1h do Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu691639
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Plocha90
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOstatní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
Parkování
Garáž
Terasa
Lodžie
Výtah
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDStaré Splavy
🚶 458 m (6 min)
PoštaStaré Splavy
🚶 304 m (4 min)
ObchodPenny
🚘 4 357 m (6 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 4 165 m (7 min)
RestauraceSklípek
🚶 109 m (1 min)
LékárnaU Matky Boží
🚘 4 136 m (7 min)
ŠkolaZŠ K. H. Máchy
🚘 3 690 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Pražská
🚘 3 723 m (5 min)
Sportoviště
🚘 3 701 m (6 min)
Hřiště
🚶 133 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.