Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 100 m² bez realitkyDubí - Dubí u Teplic, Ústecký kraj

Dubí - Dubí u Teplic, Ústecký krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prostorný a slunný družstevní byt o velikosti 4+1/L a celkové ploše 100 m². Nachází se ve 4. podlaží panelového domu v ul. Tovární, Dubí. Dům je po nedávné revitalizaci (zateplení, plastová okna, oprava lodžií, výměna stoupaček, výmalba schodiště a suterénu).

Byt vznikl sloučením dvou bytových jednotek 1+1 a 2+1 a prošel kompletní rekonstrukcí. Dispozičně byt nabízí prostornou předsíň, šatnu, 2 koupelny, kuchyň, obývací pokoj s lodžií a další 3 pokoje. Díky své velikosti je byt vhodný i pro větší rodinu.

V celém bytě jsou instalovány nové rozvody vody a odpadů, nové radiátory a nové rozvody elektřiny včetně elektrického rozvaděče. V bytě jsou nové interiérové dveře se zárubněmi včetně velkých dvoukřídlých posuvných dveří oddělujících obývací místnost od kuchyně. Byly položeny nové PVC podlahy, obklady a dlažby v koupelnách. V několika místnostech jsou snížené podhledy s osvětlením, v předsíni je vestavná skříň se zrcadlem. V oknech jsou nainstalované žaluzie a sítě proti hmyzu. Součástí bytu jsou dvě sklepní kóje a lze využívat další lodžii v mezipatře domu.

Kuchyň je vybavena prostornou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (myčka, trouba, indukční deska), kombinovanou lednicí s mrazákem, mikrovlnnou troubou s technologií 6. smysl a dvěma velkými potravinovými skříněmi. Z obývacího pokoje je přístupná lodžie, ze které je jedinečný výhled na celé České středohoří.

Předností bytu jsou dvě zděné koupelny. V jedné je rohová vana, umyvadlo a závěsné WC, v druhé velký sprchový kout, umyvadlo, závěsné WC, výlevka a místo pro pračku a sušičku. Obě koupelny jsou vybaveny topnými žebříky.

Dům se nachází ve velmi pěkné lokalitě lázeňského města Dubí nedaleko lesa v krásné krajině na úpatí Krušných hor. V blízkosti domu je MŠ, ZŠ, potraviny, zastávky MHD. Nedaleko je lékárna, pošta, knihovna, restaurace, dětské hřiště, sportovní areál s tenisovými kurty. Parkovitě je vedle domu.

Byt je ihned k dispozici, vyklizený, po provedené výmalbě místností.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu691909
Dispozice4+1
Dostupné od1. 1. 1970
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDubí, porcelánka
🚶 135 m (2 min)
PoštaDubí u Teplic 1
🚶 684 m (8 min)
ObchodPenny Market
🚘 1 817 m (4 min)
BankaČeská spořitelna, Teplice
🚘 5 977 m (7 min)
RestauraceNa růžku
🚶 234 m (3 min)
LékárnaAlba
🚶 485 m (6 min)
Škola
🚘 693 m (1 min)
Mateřská škola
🚘 4 824 m (8 min)
SportovištěSokol Trnovany
🚘 5 614 m (9 min)
Hřiště
🚘 1 795 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.