Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 110 m²Machovická, Praha - Újezd nad Lesy

Machovická, Praha - Újezd nad LesyMHD 4 minuty pěšky
Měsíční nájemné16 347 Kč

+ Poplatky za služby6 466 Kč
+ Vratná kauce24 013 Kč


Video prohlídka: https://youtu.be/atwi-QL3SXE

Jestliže právě patříte mezi šťastlivce co hledají své vysněné bydlení v Praze,

tak nám za následující nabídku nejspíše utrhnete ruce.

No ale nebudeme předbíhat a pojďme si to projít pěkně od začátku :)

V této inzerci bychom se rádi zaměřili na ty z Vás kteří ke svému životu potřebují prostor, vkus a pohodlí.

Momentálně totiž nabízíme pronájem atypického, patrového bytu o podlahové ploše celých 110 m², dispozičně řešeného jako 4+1 v ulici Machovická, na okraji Prahy v Újezdě Nad Lesy, vedeném jako Praha 21.

Byt má vše, co by takový byt měl mít ( dveře, okna, podlahu, stropy, vodu, elektriku, sousedy, koupelnu, záchod, atmosféru .. )

Ale popořadě...

Byt se nachází ve čtvrtém patře domu bez výtahu, chápeme, že představa každodenního poklusu do schodů není jedna z nejhezčích, ale odměnou, nám za pár měsíců bude postavička jak ze žurnálu a co bychom pro sebe neudělali že?

Jestli jsme začali lehčím ne-komfortem tak teď už se povezeme jenom na vlně dobrých a ještě lepších zpráv :)

Jak jsme v úvodu zmínili celý byt je velmi prostorný, první patro se skládá z předsíně ze které vedou vstupy do všech ostatních pokojů či na schodiště do patra. Ale abychom nepředbíhali, projdeme si každou místnost zvlášť.

Pokud jsme tedy začali předsíní, měli bychom zmínit, že je na zemi položena krásná plovoucí podlaha a zdi jsou vymalovány čistě bílou barvou díky které celý prostor působí ještě opticky větším dojmem. Zůstává tu dostatek místa pro umístění botníku či předsíňové stěny.

Dále se vydáme do místnosti po pravé straně od vstupních dveří bytu, které nás zavedou do kuchyně. Kuchyň dominuje především kuchyňskou linkou, která je uzpůsobena tak, aby vyhovovala i těm nejnáročnějším kuchařům, skýtá dostatek prostoru a vybavena je elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou, sklokeramickou deskou a lednicí. Pevně věříme, že si vaření v této kuchyni okamžitě zamilujete :)

Dále se v prvním patře nachází jedna ze tří ložnic. V ložnici zůstává zabudovaná, vestavěná šatní skříň a dostatek prostoru pro umístění Vašeho ložnicového nábytku.

Největší místností prvního patra je obývací pokoj, s designovými skosenými zdmi a bohatým přirozeným světlem. Tak jako v celém prvním patře je i zde, na zemi položena krásná, dřevěná plovoucí podlaha.

Posouváme se dále, a dostáváme se do koupelny. Koupelna dominuje především opravdu objemnou, rohovou vanou s odkládacím rantlem vhodnému třeba k umístění mýdla, houbičky, sklenky vína ...

Jestliže nejste ale zrovna nadšenci ve takříkajíc hovorově ,, válendu ‘‘ ve vaně, nutit Vás rozhodně nebudeme a potěšíme Vás přítomným sprchovým koutem.

Po celé levé stěně od dveří, je zabudován umyvadlový set s nasvíceným zrcadlem.

V koupelně se nachází také jedna ze dvou dostupných toalet bytu.

Vedle koupelny se pak nachází ještě jedna samostatně stojící toaleta.

První patro bychom měli prošmejděné až až a čeká nás tedy ještě další výšlap schodů, mimochodem moc krásných, borovicových schodů do druhého patra ve kterém se nachází další dva, naproti sobě ležící pokoje.

Tam můžete odklidit třeba děti, nebo si zde zřídit pracovnu, tělocvičnu, trucovnu co my víme .. ostatně Vaše bydlení Vaše rozhodnutí :)

Rádi bychom ještě zmínili, že majitelé jsou milovníci zvířátek, takže, pokud sem neplánujete přitáhnout zrovna slona či žirafu, pravděpodobně dostanete zelenou.

Je nám však zcela jasné že při výběru vhodného bydlení, hraje svou roli taky daná lokalita, dovolte nám tedy Vás pozvat, ještě na malou procházku po okolí.

Újezd nad Lesy je městská čtvrť a katastrální území hlavního města Prahy u jeho východní hranice. Jako jediná část města tvoří území samosprávné městské části Praha 21. Jako většina městských částí na periferii Prahy je ovlivněna mohutnou výstavbou rodinných domů, takže budete mít pocit že vlastně žijete někde na dědině. Všude kolem Vás je dostatek přírody, převážně tvořící přírodním parkem Klánovice-Čihadla a Klánovickým lesem. Jestliže jste sportovní nadšenci nebo si prostě jen rádi vyjdete na procházku budete se zde cítit jako v ráji.

Co se týče dopravní dostupnosti, jestliže nejste zrovna majitelé čtyřkolového miláčka, můžete využít BUS linky kterých je zde k dispozici hned několik nebo vlak. Cesta jak automobilem tak i BUS linkou či vlakem vychází zhruba na 30 min než se dostanete do centra Prahy.

I když se může zdát že jste centru a jeho výhodám trochu z ruky, není tomu tak.

V okolí je nejen spousta restauračních zařízení ale i obchodů pro běžné denní nákupy.

No a pokud jste se dočetli až sem, a nabídka Vás zaujala tak výborně :)

Byt je totiž volný k nastěhování IHNED !!! tudíž kdo dřív napíše ten dřív.. však to znáte...

Nájem: 16 347 Kč

Služby: 6 466 Kč - záleží na počtu osob, včetně záloh na energie

Kauce: 1 až 2 měsíční nájmy.

Energie se nájemce nepřevádí.

Kontakty:

Telefon: 731 225 427

WhatsUp: 731 225 427

Email: prohlidky@tvujspravce.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu691984
Dispozice4+1
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
Plocha110
Dostupné od21. 9. 2021
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 369 m (4 min)
PoštaPraha 916
🚘 2 949 m (7 min)
ObchodAlbert
🚶 547 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 356 m (5 min)
RestauraceV Rohožníku
🚶 726 m (9 min)
LékárnaRohožník
🚶 528 m (6 min)
ŠkolaMateřská škola Rohožník
🚶 413 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 1 941 m (5 min)
SportovištěKvětnice
🚘 3 727 m (7 min)
Hřiště
🚶 199 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.