Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyAdolfa Opálky, Pardubice - Trnová, Pardubický kraj

Rezervováno
Adolfa Opálky, Pardubice - Trnová, Pardubický krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 11 m² • Sklep 5 m² • Terasa 15 m²
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Hledáte pro sebe krásný a hlavně vybavený byt poblíž centra Pardubic? Nabízím k pronájmu luxusní byt dispozičně 2+kk + komora, o podlahové ploše 64m2 + terasa 15m2 + balkon 11m2. Byt je umístěný v posledním 5. patře zděné novostavby, v klidné lokalitě plné zeleně - Pardubice - Trnová. Byt sestává ze zádveří, s odděleným vstupem do centrální místnosti, kde je vymezen kuchyňský prostor vybavený kuchyňskou linkou, vč. spotřebičů, a dále je odtud přístup na terasu, orientovanou na SZ (prostorná terasa s možností umístění venkovního posezení s grilem a slunečníkem). Klidová zóna je od obytné oddělena posuvnými dveřmi a nalezneme zde koupelnu, samostatnou toaletu, šatnu a ložnici, s přístupem na balkon, orientovaný na JV s krásným výhledem na Kunětickou horu. Vybavení bytu dle fotek: krásná moderní kuchyň kompletně vybavená spotřebiči zn. Electrolux (lednice, trouba, sklokeramická deska, myčka, mikrovlnná trouba) včetně barových židliček, v obývacím pokoji je nová sedačka, konferenční stolek, stolek pod TV, ložnice je vybavena kvalitní box spring postelí a komodou z exotické dřeviny teak. V bytě jsou vinylové podlahy, italská dlažba a obklady, dveře s obložkami. Pračka je umístěna v komoře, kde je možno umístit i sušičku. K bytu náleží prostorný sklep a společná velká kolárna. Nízké náklady na užívání bytu (energie budou vyúčtovávány 1x ročně dle skutečné spotřeby). Občanská vybavenost v místě - nákupní centra, MŠ, ZŠ, ZUŠ, poliklinika - vše v docházkové vzdálenosti. Výborná dopravní dostupnost do centra města MHD. Bezplatné parkování na privátním parkovacím stání před domem je zahrnuto v ceně.

Byt je volný ihned !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu692012
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 15 m²
Parkování
MHD 2 minuty autem
Balkón 11 m²
Sklep 5 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPolabiny, Jiřího Potůčka
🚶 468 m (6 min)
PoštaPardubice 9
🚶 770 m (9 min)
ObchodKaufland
🚘 913 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 390 m (5 min)
RestauracePolabí
🚶 639 m (8 min)
LékárnaEUC Lékárna
🚶 761 m (9 min)
ŠkolaZŠ Prodloužená, Polabiny II
🚘 957 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Zvoneček
🚶 633 m (8 min)
Sportoviště
🚘 4 015 m (10 min)
Hřiště
🚶 419 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.