Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyFreyova, Praha - Vysočany

Freyova, Praha - VysočanyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji moderní 1+kk v 11. patře jedné z nejvyšších budov v ČR, Rezidence Eliška na Praze 9, který byl zkolaudován v roce 2013. Užitná plocha bytu je 33 m2 a jako jeden z mála bytů v domě má i 4 m2 západně orientovaný balkon s odpoledním sluncem a také vlastní parkovací stání 100 m od budovy. Parkovací stání je zahrnuto v ceně.

Byt lze financovat hypotékou a hotovostní platbou ve výši 960 000 Kč, ale jako alternativu vám také nabízíme jedinečnou příležitost stát se majiteli bytu s hotovostní platbou pouze 240 000 Kč a hypotékou ve výši 3 600 000 Kč. Zbývající finance poskytuje soukromý investor. Náš nový model financování vám umožňuje nemovitost koupit, i když nemáte dostatečně velké finanční úspory, které jsou obvykle potřeba.

Byt má velkou obývací místnost s plně vybavenou kuchyní; včetně dodatečných úložných prostorů. V koupelně je WC, umyvadlo a vana. K dispozici je také malá komora, kde je instalována pračka. V předsíni nabízí ještě více úložných prostor velká šatní skříň.

Budova má nonstop recepci a 5 výtahů. V budově dále naleznete kavárnu, fitness, kadeřnictví, kosmetiku a solárium.

Poloha bytu je velmi atraktivní a okolí nabízí veškeré služby. Během několika minut chůze se nacházejí dvě nákupní centra (Harfa a Fenix). U nádraží Libeň je také supermarket Lidl vzdálený 400-500m. V docházkové vzdálenosti je mnoho tramvajových a autobusových linek a dvě stanice metra B (Vysočanská a Českomoravská).

Nízké náklady na provoz: Fixní platby 1850 + spotřeba 1000 (z toho teplo 550 a vodné+stočné 450 pro 1 os) + elektřina.

Preferujeme zájemce, kteří byt plánují pro sebe a budou si brát HÚ, nikoli investory.Byt je v současné době pronajímán do konce února 2022. Prohlídky možné po dohodě.

Prvotní dotazy nejlépe e-mailem. Děkuji. RK nekontaktovat, děkuji.

We offer for sale a modern 1+kk on 11th floor of the high-rise building Rezidence Eliska in Prague 9, which was commissioned in 2013. The useable living area is 33 m2 and as one of few apartments in the building it also has a 4 m2 west oriented balcony (afternoon sun) as well as a parking space circa 100m from the building. The private parking space is included in the price.

The apartment can be financed with a mortgage and a cash payment of CZK 960.000,- but as an alternative we also offer you a unique opportunity to become home owner with a cash payment of only CZK 240.000,- and a mortgage of CZK 3.600.000,- A private investor provides the remaining finances. Our novel financing model allows you to become home owner even if you don’t have the large cash savings usually needed.

The apartment has a large living room with a fully equipped kitchen; including extra high cabinets providing plenty of storage space. The bathroom has toilet, sink and bathtub. There is also a small storage room, where the washing machine is installed. In the hall a large wardrobe provides even more storage opportunities.

The building has a non-stop reception for your convenience and 5 elevators. In the building you will also find a cafe, fitness, hairdresser, beauty salon and solarium.

The location of the apartment is very attractive and the neighborhood offers all services. There are two shopping centers (Harfa and Fenix) within a few minutes walk. There is also a Lidl supermarket next to Liben Railway station 400-500m away. There are many tram and bus lines within short walking distance as well as two Metro B stations (Vysocanska and Ceskomoravska).

Low monthly costs: Fixed payments 1850 + consumption 1000 (of which heat 550 and water 450 for 1 person) + electricity.

We prefer buyers who want the apartment for themselves and will use a mortgage, not investors. The apartment is currently rented until the end of February 2022. Viewings possible upon agreement.

Initial inquiries preferably via e-mail. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu692451
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2022
Podlaží11
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 0 minut pěšky
Lodžie
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 24 m (0 min)
PoštaPraha 93
🚶 171 m (2 min)
ObchodGalerie Fénix
🚶 39 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 66 m (1 min)
RestauraceNa radnici
🚶 113 m (1 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚶 130 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Špitálská
🚶 240 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 523 m (6 min)
SportovištěFitness Hard Core
🚶 286 m (3 min)
Hřiště
🚶 215 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.