Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 165 m² bez realitkyV Šáreckém údolí, Praha - Dejvice

V Šáreckém údolí, Praha - DejviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena23 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 101 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitelé nabízíme novostavbu nízkoenergetického řadového rodinného domu ve střeženém areálu s 24hodinovou recepcí o dispozici 5 + kk. Dům se nachází v krásném prostředí Praha – Dejvice, Šárecké údolí v bezprostřední blízkosti lesu, cyklostezek, turistických stezek a nedaleko jezera Džbán. Součástí areálu je dětské hřiště, park s lavičkami, klubovna s terasou a jezírkem, kde je možné si jen tak posedět, uspořádat oslavu či obchodní schůzku. Areál je jen minutu jízdy od Mezinárodní školy v Nebušicích (ISP), kde je základní, střední škola a mateřská školka. Maturita z této školy je uznávána po celém světě. Dům je vhodný jak pro rodinu, tak i jako investiční příležitost k pronájmu vzhledem k blízkosti Mezinárodní školy a atraktivitě prostředí Prahy 6. Dispozice domu je následující:1NP: zádveří, pracovna, wc, obývací pokoj s KK a vstupem na terasu, v 2 NP je chodba, hlavní ložnice s koupelnou a toaletou, 2 x pokoj s balkonem, koupelna a toaleta. Dům je podsklepen a zde najdete garáž pro 2 auta, prádelnu s pračkou, sušičkou, technickou místnost a hobby místnost. Celková plocha domu je 175 m2. Umístnění domu nabízí výbornou dopravní dostupnost na letiště i do centra Prahy. Zastávka busu v blízkosti areálu, Metro A Bořislavka 2 minuty. Prosíme RK nekontaktovat je to zbytečné!!!

As direct owners, we offer a newly built low-energy terraced house in a guarded area with a 24-hour reception with 5 + kk. The house is located in a beautiful area of ​​Prague - Dejvice, Sarecke valley in the immediate vicinity of forests, bike paths, hiking trails and near Lake Džbán. Part of the area is a playground, park with benches, club room with terrace and pond, where you can just sit, celebrate or business meeting. The campus is just a minute's drive from the Nebušice International School (ISP), where there is a primary, secondary and kindergarten. Graduation from this school is recognized worldwide. The house is suitable for both family and investment opportunities for rent due to the proximity of the International School and the attractiveness of Prague 6. The layout of the house is as follows: 1st floor: entrance hall, study, toilet, living room with KK and access to the terrace, 2nd floor is a hallway, master bedroom with bathroom and toilet, 2 rooms with balcony, bathroom and toilet. The house has a basement and here you will find a garage for 2 cars, a laundry room with washing machine, dryer, utility room and hobby room. The total area of ​​the house is 175 m2. The location of the house offers excellent transport links to the airport and the center of Prague. Bus stop near the complex, Metro A Bořislavka 2 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu692836
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 10. 2022
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha165
VybavenoČástečně
Plocha pozemku165
Podlaží1
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
Garáž
Terasa
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKorek
🚶 282 m (3 min)
PoštaPraha 65
🚘 1 663 m (3 min)
ObchodTesco Express
🚘 2 413 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 265 m (2 min)
RestauraceMlýn
🚶 444 m (5 min)
LékárnaLékárna Hanspaulka
🚘 2 378 m (5 min)
ŠkolaGymnázium Arabská
🚘 1 816 m (4 min)
Mateřská školaMotýlek
🚘 1 641 m (3 min)
SportovištěTK Hanspaulka
🚘 2 885 m (6 min)
Hřiště
🚶 92 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.