Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyZvoncovitá, Praha - Stodůlky

Zvoncovitá, Praha - StodůlkyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 800 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Byt 2+kk 44m2 po kompletní rekonstrukci, vybavený novými přístroji.

Kuchyň s vestavěnou myčkou, indukční deskou, mikrovlnkou, troubou a lednicí. Koupelna se zděným sprchovým koutem nadstandardní velikosti a pračkou, samostatné závěsné WC. El.ovládané venkovní žaluzie. Předsíň s vestavěnými skříněmi. Vícebodové bezpečnostní dveře. Nová elektřina 3-fáze, datové rozvody do pokojů, příprava na internet optikou. Komplet LED osvětlení, stropní svítídla s volbou intenzity a barevné teploty.

Metro B Lužiny je 400m. Okna na JZ do tichého vnitrobloku se vzrostlou zelení. V blízkosti je Centrální park s rybníky, Prokopské a Dalejské údolí. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, MŠ, ZŠ, dětská hřiště, gymnázium, lékaři, OC u metra. Lidl a Kaufland v blízkosti, Billa u metra, větší večerka je v sousedním domě.

Nájem 14.800,-/měs., záloha na poplatky 3.500,-. Kauce 25.000,-. Jako majitel bydlím ve stejné ulici, máme to tu rádi. Prosím ne kuřák nebo domácí zvíře.

Apartment 2 + kk 44m2 after complete reconstruction, equipped with new appliances.

Kitchen with built-in dishwasher, induction hob, microwave, oven and fridge. Bathroom with a king size shower and washing machine, separate toilet. Electrically operated external blinds. Hallway with built-in wardrobes. Multipoint security door. New 3-phase electricity, data wiring to rooms, preparation for internet via fiber optics. LED lighting, ceiling lights with choice of intensity and color temperature.

Metro B Luziny is 400m. Windows on the SW to a quiet courtyard with a lot of greenery. Nearby is the Centralni Park with ponds, Prokopské and Dalejské valley. All amenities within walking distance, kindergartens, primary schools, playgrounds, grammar school, doctors, mall by the metro station. Several large stores are near, convenience store is in the next building.

Rent 14.800,-/month, deposit for utilities 3.500,-. Security deposit 25.000,-. As the owner I live in the same street, we like it here. Please no smokers and no pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693537
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 11. 2021
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha44
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDArcheologická
🚶 141 m (2 min)
PoštaPraha 54
🚶 463 m (6 min)
Obchod
🚶 82 m (1 min)
BankaFio
🚶 491 m (6 min)
Restaurace
🚶 232 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 483 m (6 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Mohylová
🚶 214 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 362 m (4 min)
Sportoviště
🚶 650 m (8 min)
Hřiště
🚶 107 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.