Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 100 m² bez realitkyDukelských hrdinů, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Dukelských hrdinů, Kolín - Kolín, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby3 221 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 2+1 o nadstandardní ploše 100 m2 včetně lodžie, se sklepem, sdílenou zahradou a parkovacím stáním ve dvoře.

Byt se nachází ve 4.NP zatepleného cihlového domu v ul. Dukelských hrdinů, pouhých 150 metrů od kolínského nádraží. Bytová jednotka prošla před třemi lety celkovou rekonstrukcí a nyní je nabízena nezařízena, s kuchyní vybavenou spotřebiči (včetně pračky). Byt má krásné vysoké stropy, původní dřevěné dveře a v obou obytných místnostech parkety. Podlahová plocha bytu činí 96 m2. Vzhledem k dispozici je byt ideální i ke spolubydlení.

Byt sestává z dvou velkých neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny s vanou, samostatného WC, komory a praktické spižírny přístupné z kuchyně. K bytu dále náleží lodžie o výměře 4,3 m2 s výhledem do zahrady, prostorný uzamykatelný sklep v suterénu, parkovací stání ve dvoře a možnost využívat sdílenou zahradu za domem. Zahrada nabízí možnosti vyžití v teplejších obdobích roku – pro děti např. kolotoč, houpačka.

V celém bytě jsou plastová okna s vnitřními žaluziemi. Okna jsou orientována na východ a na západ. Vytápění je ústřední, bojler je umístěn v koupelně. Dům je bez výtahu. Průkaz energetické náročnosti E byl vypracován ještě před zateplením budovy.

Výborná dostupnost vlakem (Praha-Libeň 33 minut, Pardubice 20 minut), nádraží (autobusové, vlakové, MHD) dvě minuty od bytu. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost vč. pobočky České pošty. Přes ulici od domu je řeznictví a pekárna. 5 minut chůze od bytu je OC Futurum se supermarketem Billa, restauracemi, lékárnou a dalšími obchůdky. 5 minut na opačnou stranu pak další Billa, Pepco nebo příjemné nové bistro Eden. O kousek dál pak Pizzerie Na Královský nebo showroom Alza. 8 minut chůze pak dojdete do Komenského parku, v jehož sousedství najdete skvělé kavárny, divadlo, kino a historické centrum města s restauracemi a úchvatným chrámem sv. Bartoloměje s jeho nově otevřeným revitalizovaným návrším.

K nastěhování ihned.

Nájemné činí 15 900 Kč měsíčně, zálohy na služby 3 221 Kč (voda, vytápění, elektřina). Celková měsíční platba je tedy 19 121 Kč. Vratná kauce: 30 000 Kč. Rozumná dohoda možná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694080
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky
Sklep
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDKolín
🚶 159 m (2 min)
PoštaKolín 2
🚶 215 m (3 min)
Obchod
🚶 131 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 752 m (1 min)
RestauraceTaverna Kolín
🚶 756 m (9 min)
Lékárna
🚘 1 709 m (3 min)
ŠkolaOdborná střední škola podnikatelská Kolín s.r.o.
🚶 232 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Bachmačská
🚘 2 875 m (5 min)
SportovištěHala BIOS
🚘 1 312 m (3 min)
Hřiště
🚘 867 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.