Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Světlý, prostorný byt s dispozicí 3+kk o velikosti 76 m² v 1. patře novostavby z roku 2006 s výtahem, recepcí a ostrahou v rezidenci Korunní Dvůr v prestižní lokalitě Prahy 10 - Vinohrady. K bytu náleží sklep o velikosti 3,13m². Byt je částečně zařízený a nabízí vstupní halu, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě samostatné neprůchozí ložnice (nebo ložnice a pracovna) a koupelnu. Ke každé ložnici náleží balkon. Možnost pronájmu garážového stání za poplatek 2 500,- měsíčně. Vstupní hala nabízí množství úložných prostor. V kuchyňském koutě je linka, lednice s mraznicí, sklokeramická deska a mikrovlnná trouba. V obývacím pokoji je pohovka, obývací stěna, kuchyňský stůl a židle. Ložnice je plně vybavena s vestavěnou skříní. Druhá ložnice/pracovna je nezařízená. V koupelně je vana, toaleta. Po dohodě možno zařídit dalším nábytkem. Vysokorychlostní internet, SAT k dispozici. Residence Korunní Dvůr je bezpečné bydlení s vnitřním dvorem, kde jsou travnaté plochy a vzrostlá zeleň s klidem od okolního ruchu. V areálu se nachází prodejna potravin Billa, restaurace. Jedná se o oblíbenou lokalitu k bydlení s veškerou občanskou vybaveností v okolí. Jen pár kroků od domu naleznete metro A Jiřího z Poděbrad a Flora nebo tramvajovou zastávku. Nákupní galerie Flora nabízí širokou škálu obchodů.

Bright, spacious two-bedroom apartment (76 m²) with balcony on the 1st floor of a brick building from 2006 with an elevator, reception and securuty 24/7 at the residence Korunní Dvůr in a prestigious location of Prague 10 - Vinohrady. With the apartment you can use also the cellar (3,14 m²) . The apartment is partly furnished and offers an entrance hall, living room with kitchenette, two separate bedrooms (each with a balcony) and bathroom. Possibility to rent a garage for a fee of 2,500 per month. Entrance hall offers plenty of storage space. The kitchenette has a line, refrigerator with freezer, ceramic hob and microwave. One bedroom is fully furnished with built-in wardrobes. Second bedroom/office is empty. The bathroom has a bath and a toilet. After agreement with the owne you can arrange additional furniture. High speed internet, SAT available. Residence Korunní Dvůr offers safe place for living near the city center. Even though it has its proximity to the city centers it is very quite place with a courtyard with trees and flowers where you can relax. You can find there Billa grocery store and restaurants. It’s very popular location for living with all amenities in the area. Just a few steps from the house you will find metro A Jiřího z Poděbrad and Flora or the tram stop The shopping gallery Flora offers plenty of shops.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694191
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha76
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPerunova
🚶 187 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 540 m (6 min)
ObchodBilla
🚶 7 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 397 m (5 min)
RestauraceBollicine
🚶 8 m (0 min)
LékárnaU Robina
🚶 293 m (4 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 237 m (3 min)
Mateřská školaKIDS Company Praha, s.r.o.
🚶 523 m (6 min)
Sportoviště
🚶 709 m (9 min)
Hřiště
🚶 64 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.