Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 222 m² bez realitkyNa Hlinkách, Zbuzany - Zbuzany, Středočeský kraj

Na Hlinkách, Zbuzany - Zbuzany, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné85 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč


Pronájem částečně zařízené luxusní vily s udržovanou zahradou s automatickou závlahou, vyhřívaným velkým bazénem a venkovní vyhřívanou vířivkou USSPA. Vila je situovaná na okraji Prahy cca 15 minut jízdy od centra Prahy i ruzyňského letiště, nedaleko nákupního centra Zličín, v klidné rezidenční oblasti Zbuzan s kvalitní blízkou občanskou vybaveností a mnoha možnostmi sportovního vyžití. Situování zahrady zajišťuje naprosté soukromí.

Na prostornou dvougaráž navazuje vstupní hala, prádelna s pračkou a sušičkou, WC, následuje hlavní chodba domu ústící do velkého obývací pokoje o rozloze 70 m2 s plně vybavenou kuchyní spotřebiči značky Miele a francouzskými okny na terasu, dále 1 ložnice, šatna s trezorem, velká koupelna (bidet, sprchový kout, umyvadlo, toaleta) a další samostatná ložnice. Novostavba rodinného domu má množství úložných prostor ve vestavěných skříních.

Okolí domu monitoruje kamerový systém, dům je klimatizovaný chlazením zn. Mitsubishi. Luxusní klidné bydlení pro náročné v naprostém soukromí včetně nové vyhřívané kryté vířivky USSPA Lounge In pro 8 osob s automatickým zasunovacím krytem, nejvyšší model na trhu, který kombinuje to nejlepší z produkce USSPA. Vířivka je umístěna před východem z ložnice na zahradu a vyniká velkorysým prostorem a kombinaci nejlepších masážních pozic pro dokonalou relaxaci. Alarm, internet. Poplatky včetně údržby zahrady a bazénu cca 10.000 Kč měsíčně. K dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694453
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2021
StavVelmi dobrý
Typ budovyOstatní
Užitná plocha222
VybavenoČástečně
Plocha pozemku958
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDZbuzany, Obecní úřad
🚘 944 m (2 min)
PoštaJinočany
🚘 2 891 m (5 min)
Obchod
🚘 1 179 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 7 454 m (9 min)
Restaurace
🚘 876 m (2 min)
LékárnaŘeporyje
🚘 3 423 m (6 min)
Škola
🚘 3 418 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Jinočany
🚘 3 262 m (6 min)
SportovištěLanové centrum Ořech
🚘 1 379 m (3 min)
Hřiště
🚘 2 733 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.