Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyŠífařská, Praha - Hodkovičky

Šífařská, Praha - HodkovičkyMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 12 m² • Sklep 3 m² • Terasa 12 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronajmeme dlouhodobě krásný, slunný a moderně zařízený byt 2+kk, s lodgií a garážovým stáním. Byt byl kolaudován v roce 2020 v první etapě projektu Hodkovičky Green. Je umístěn v 3.p., v nejlepším místě celého domu. Má hezký výhled směrem ke golfovému hřišti a Vltavě. Součástí bytu je i sklepní kóje.

Byt je kompletně zařízený, kuchyň je vybavena kvalitními spotřebiči Siemens. V chodbě a pokoji jsou šatní skříně vyrobeny na míru. V obývacím pokoji s kuchyní je umístěn boxspring, který slouží jako postel i sedačka, lze přemístit dle potřeb do vedlejší místnosti. Internet, wifi. Prakticky v sousedství domu je golfové hřiště, cyklosteska u Vltavy, a další sportoviště v areálu Hamr, Restaurace Rozmarýna ( dříve Port62), nebo se lze vydat na procházku okolo Zátišského potoka. Rádi bychom spolehlivé nájemníky, které byt nezničí. Možnost garážového stání.

We will rent a beautiful, sunny and modernly furnished apartment 2 + kk, with a loggia and a garage. The apartment was approved in 2020 in the first stage of the Hodkovičky Green project, and is located on the 3rd floor, in the best location of the whole house. It has a nice view towards the golf course and the Vltava. The apartment also has a cellar.

The apartment is fully furnished, the kitchen is equipped with quality Siemens appliances. In the hallway and room, wardrobes are made to measure. In the living room with kitchen there is a boxspring, which serves as a bed and a sofa, can be moved as needed to the next room. Practically in the vicinity of the house is a golf course, there is a cycle path by the Vltava, and there are other sports grounds in the area of Hamr and Restaurant Rozmarýna (formerly Port62), or you can go for a walk around Zátišský brook. We would like reliable tenants who do not destroy the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694935
Dispozice2+kk
Dostupné od25. 2. 2023
Podlaží3
Typ budovyOstatní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 12 m²
Parkování
MHD 2 minuty autem
Balkón 12 m²
Sklep 3 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Belárie
🚶 483 m (6 min)
PoštaPraha 59
🚘 7 698 m (14 min)
ObchodAlbert
🚘 2 182 m (4 min)
BankaČSOB
🚘 2 508 m (4 min)
RestauracePizza Bleskem
🚶 564 m (7 min)
LékárnaVltava
🚘 2 075 m (4 min)
Škola
🚘 2 200 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Lahůdka
🚘 2 703 m (5 min)
Sportoviště
🚶 690 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 411 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.