Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 45 m² bez realitkyBohumila Kouby, Kladno - Hnidousy, Středočeský kraj

Bohumila Kouby, Kladno - Hnidousy, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt o dispozici 3+kk, o podlahové ploše 44,5 M2 nacházející se v přízemí dvoupatrového domu. Dům se nachází v klidné části obce Kladno- Švermov, čtvrť Hnidousy. V domě je jen 6 bytových jednotek, parkoviště přímo před domem. Za domem se nachází dvoreček, vhodný k posezení ( místo na grilování+ nafukovací bazén). Realne se o dvorek, nikdo kromě naše rodiny nestará, ale také nečiní žádne přepážky k využívání... Máme tři děti, které v tom dvorku od jara do podzimu hrají florbal a je to 100% ok. Ve je dvorku umístěna kolarna ( Skládáme tam kola, lyže, pneumatiky atd)

Sousedí jsou úplně bezproblémoví, dlouhodobě žijící.

V bytě je předsíň, chodba, obývák, 2 ložnice s rozlohou 8 a 12 M2. Okna jsou dřevěné, ale nepůsobí ochlazení bytu, vychází ve dvorek. Měsíční poplatky činí 4400, včetně fondu oprav. Elektřina -1100. Naše pětičlenná rodina dostává 10-15 tisíc přeplatku ročně, i přes to že máme home office.

Zastávka MHD Havlíčkovo náměstí se nachází ve vzdálenosti 200m. Přímé spojení s Nádraží Veleslavín, nebo zastávka vlaků Kladno- Švermov (vlak jde na Masarykovo nádraží). Do Prahy asi 20 min autem.. , dětské hřiště- za rohem, ZŠ a MŠ Velvarská (velmi dobrá) - 5 minut pěšky, bez překročení silnice. Blízko je několik večerek, potraviny Eso, pekárna, pošta, benzinka, restaurace, galanterie, drogerie a 2 obchody z zahradnickým zbožím, fotbalové hřiště-

Nábytek a velké spotřebiče zůstávají, (podle vašeho přání)

We are selling a flat 3+kk, area 44.5 m2, located on the ground floor of a two-floor house.

This six-flat house is in a calm neighbourhood, Kladno-Švermov, Hnidousy quarter. All the neighbours are friendly and quiet. You can park for free in front of the house.

There is a small shared backyard, where you can have a barbecue or use a swimming pool in summer. Noone of the neighbours is interested in using or caring for the yard; however, they do not hinder anyone from doing that. Our three kids play floorbal there every day and that's not a problem at all. There is a storage house in the garden for bycicles, skiing equpment, tyres etc.

The flat has an entrance hall, a living room with a kitchenette, two bedrooms 8 and 12 m2, a bathroom unit, and one more toilet. All windows look to the backyard. Although the windows are wooden, the flat is not cold.

Monthly payments are 4500 CZK, including maintenance funds. The advance for electricity is 1100 CZK. Our five-member family gets up to 10000 CZK yearly return even though we work from home.

The bus stop Havlíčkovo náměstí is located in 200 m, train station Kladno- Švermov is in 900 m. It takes an hour via MHD or 40 minutes by car to get to the centre of Prague. A primary school is in five minutes by foot. A playground is behind the corner. Within five minutes of walking, there are three convenience stores (večerka), a bakery, a butcher's, a post office, a gas station, a restaurant, a haberdashery, a stationery store, a hardware store, and two shops with goods for gardens and awesome footbal field.

All the furniture and technics remains (if you want, of course).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu695031
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 3. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 209 m (3 min)
PoštaKladno 7
🚶 297 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 415 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 520 m (5 min)
RestauraceU Holečků
🚶 203 m (2 min)
LékárnaEUC
🚘 2 810 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola (školní družina)
🚶 362 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 558 m (7 min)
Sportoviště
🚘 3 575 m (5 min)
Hřištěškolní hřiště
🚶 603 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.