Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 623 m² bez realitkyChelčického, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj

Chelčického, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský kraj
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám pozemek 623m2 s malým rodinným domkem v Úvalech u Prahy. Pozemek se nachází v klidné zahradní čtvrti v původní zástavbě. Orientace mírně svažitého pozemku je sever-jih s ulicí a přístupem ze severní strany. Na pozemku studna (vodovod na hranici pozemku), přívod 230V (schváleno navýšení na 380V), plyn, nový septik (kanalizace v záměru obce). Předběžně projednaná výstavba rodinného domku na místních úřadech.

Stávající přízemní domek (1+1)je po rekonstrukci vhodný pro rekreaci nebo celoroční bydlení. Izolace stěn, nové podlahy, nová voda, odpady, plyn, ústřední topení plynovým kotlem, elektřina z velké většiny nová, zateplená nová střecha, kuchyňská linka, koupelna se záchodem atd. Výborná dopravní dostupnost. Stanice MHD 300m, Vlak 30 min do centra Prahy každou půlhodinu. Veškerá občanská vybavenost v obci.

Možnost koupě a zcelení se sousedním pozemkem nabízeným shodou okolností sousedem přes několik realitních kanceláří.

Vhodné pro výstavbu nového domku se zachováním stávajícího jako vejminek nebo k pronájmu, nebo jako chata atp.

Piece of land 623m2 lage with small house located in old garden district of Uvaly u Prahy. Oriented S-N with access from North side.

Water supply from well, water main at the piece of land border.

Power supply 230V, 380V at the piece of land border with valid increase of supply authorisation. Gas supply, new septic tank, sewerage system planned by municipal office. Preliminary agreed building of family house with local authorities.

Existing building (1+1) is newly reconstructed good for recreational use or as a flat for living. New insulations, floors, water and sewerage pipes, power wireing mostly new. Central heating by gas. New roof icl. heat insulation. New kitchen, bathroom with toilet.

Superb connectivity to Prague. Public transport bus stop 300m, every half of hour train to reach Prague in 30min. All services in Uvaly or in Prague.

Possibility to buy together with neigbour's piece of land which is accidentaly for sale as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69597
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha623
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.