Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyKlíšská, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký kraj

Klíšská, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bytová jednotka, (dále také „Byt“) určená k prodeji se nachází v nejžádanější městské lokalitě - Klíše, ve zvýšeném přízemí objektu bydlení, na adrese Klíšská 650/84, Ústí nad Labem. Předmětný Byt je situován do přilehlé zahradní části, na SZ straně objektu.

Podlahová plocha Bytu činí cca 52,3 m/2, užitná plocha jednotlivých částí Bytu činí: předsíň (3,29 m/2), koupelna (3,4 m/2), obytná místnost s kuchyní (23,76 m/2), ložnice (15,29 m/2), sklep (5,6 m/2).

Byt může být k dispozici dle potřeb Kupujícího. Byt je nyní plně obyvatelný.

V Bytě byla provedena rozsáhlá celková rekonstrukce – generální oprava (pozn.: elektro, voda, plyn, zdroj tepla + podlahové topení, příčky, omítky, podlahová krytina, sanitární vybavení, atd.), která byla provedena v období roku cca 2015. Zbývá instalovat některé interiérové prvky (kuchyňská linka, vnitřní parapety, dveře, atp.).

Při rekonstrukci byla provedena také i změna dispozičního uspořádání. Byt nyní odpovídá trendům moderního bydlení, obsahuje i podstropní úložné prostory, vestavěné skříně, atp. Dispoziční uspořádání po rekonstrukci je patrné z příloh – „Půdorys a schémata“.

Byt je nyní i plně bezbariérový. Přístup do přilehlé zahrady je pomocí velmi krátkého schodiště (pozn.: 3 schody).

V případě, že Kupující bude požadovat dokončení interiérových prací, Prodávající toto zajistí. V takovém případě Kupující získá ZDARMA jejich provedení, hradit bude Kupující materiálové položky, atp. Úplný rozsah položek bude upřesněn a ujednán s Kupujícím při prohlídce, předběžný rozpočet je zpracovaný.

Jestliže si Kupující v budoucnu zajistí souhlas SVJ, může být k předmětnému Bytu připojena točitým schodištěm obytná místnost nacházející v suterénu, pod Bytem. Předmětná místnost v suterénu je majetkem SVJ. Potřebné rozvody energií (topení, el. energie, atp.) jsou pro tuto variantu již připraveny. Plocha Bytu poté vzroste na celkových cca 70 m/2 (3+kk).

Kupní smlouva, obdobně i smlouva o dílo - dokončení rekonstrukce, bude uzavřena pouze se zájemcem, který prokáže disponibilní prostředky na úhradu ceny (např.: smlouva s hypoteční bankou, vlastní prostředky, atp.).

Byt má zcela transparentní vlastnickou strukturu (fyzická osoba), neváznou na něm žádné omezení převodu, jako např.: zástavní práva, exekuce, atp.

Společenství vlastníků (SVJ) nemá uzavřené žádné úvěrové smlouvy, atp. Na společných částech SVJ (dům, pozemky, atp.) také neváznou žádné omezení převodu.

Součástí Bytu je i podíl ve výši cca 5,62 % (260/4461), a to z:

(i) společných částí domu a pozemcích,

(ii) zůstatku na bankovním účtu cca 1,8-2 mil. Kč (tzn.: více než 120 tis. Kč na předmětný Byt).

Příspěvek na úhradu společných nákladů SVJ (pojištění, osvětlení chodby, atp.) včetně tzv. fondu oprav, činí cca 1 060 Kč/měs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu696006
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 0 minut pěšky
Předzahrádka 30 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKlíše lázně
🚶 12 m (0 min)
PoštaÚstí nad Labem 8
🚶 337 m (4 min)
ObchodGastro Hvězda
🚶 442 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 1 843 m (2 min)
RestauraceReplay To El Paso
🚶 303 m (4 min)
LékárnaHvězda
🚶 671 m (8 min)
ŠkolaGymnázium Jateční
🚶 630 m (8 min)
Mateřská školamateřská školka
🚶 486 m (6 min)
Sportovištěsportovní hala
🚶 191 m (2 min)
Hřiště
🚶 625 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.