Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+1 • 170 m² bez realitkyK Měchurce, Praha - Košíře

K Měchurce, Praha - Košíře
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Dlouhodobý pronájem zrekonstruovaného rodinného domu se zahradou (267 m2) v lokalitě rodinných domků poblíž Malvazinek v Praze 5. U domu je velká garáž pro 4 auta (58 m2) s možností vytápění, s přístupem z komunikace i ze zahrady. V suterénu je místnost, vhodná pro posilovnu (18 m2). V přízemí je obývací pokoj (28 m2), nově zařízená kuchyň s kombinovaným sporákem a myčkou a nové WC. V 1.patře jsou tři pokoje (14, 15 a 7 m2) a nová koupelna s vanou a WC. V podkroví je pokoj s kuchyňským koutem (38 m2) a s klimatizací a nová koupelna se sprchovým koutem a WC. Do objektu je zaveden telefon. V objektu je nainstalována požární a zabezpečovací signalizace s možností připojení na pult centralizované ochrany, satelit s rozvody signálu a strukturované datové rozvody včetně pevných linek a WiFi.

Objekt je vytápěn novým kondenzačním plynovým kotlem s automatickou ekvitermní regulací a s centrálním ohřevem užitkové vody.

The newly reconstructed family house with the garden (267 m2) and located among similar family houses in the Malvazinky area in Prague 5. There is also the heated garage for 4 cars near by the house and that has an entrance from the side of a street and the garden.

There in the basement is a room available for fitness (18 m2).

There is a living room (28 m2), a new kitchen equipped with an electric/gas kitchen-range and with a washing machine and a new WC at the ground floor.

At the first floor there are 3 rooms (14, 15 and 7 m2) and a new basing room equipped with a bath tub and WC.

At the attic there is a room (38 m2) with a kitchen nook equipped with an air conditioning system and a new bath-room with a shower bath and WC.

The whole premises is heated with a new gas condensing domestic boiler equipped with an automatic equitherm regulation and with a central heating of a service water.

Two telephone lines are installed in the house. There are also installed fire and safety signalization with a possibility to be connected to a centralized protection, satellite with a structured signal distribution and data distribution including WiFi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69642
Dispozice5+1
Podlaží3
Plocha170
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.