Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 25 m² bez realitkyPreslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Preslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 800 Kč


Nabízím pronájem hezkého pokoje vybaveného základním nábytkem (2 postele a šatní skříň). Pokoj určený pro 2 dívky, pár nebo jednotlivce (dívku) je k dispozici ihned. Cena za pronájem pokoje je 2800 korun na osobu nebo 5600 korun za celý pokoj – v případě, že si pokoj pronajme pouze jedna osoba. Cena je včetně inkasa.

Pokoj má výbornou polohu – nachází se na klidném místě v ulici Preslova 19. Obyvatelům pokoje je k dispozici koupelna, WC a kuchyň včetně veškerého zařízení. Najdete tu mikrovlnku, lednici, pračku i vysavač. Přístup na wifi internet je zahrnutý v ceně nájmu. V bytě bydlí další 3 dívky (společně v druhém pokoji).

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací kontaktujte Dariu Batukhtinu na telefonu +420 774 064 043 (komunikace pouze v angličtině) nebo na e-mailu darena82@gmail.com (komunikace v angličtině i češtině).

A nice room in a apartment, furnished with furniture (2 beds & wardrobe), to be to be rented immidiately only for girls or couples. 2 available places for 2 people in the room. Price: 2800 Kč/person or 5600 Kč/room.

Bathroom & toilet are separate. Close to the center of the town (15 min by tram) in a very peaceful & quite nearby, possibility of walks in park & visiting swimming pool (Kravi Hora). All necessary equipment resist: refrigerator, microwave, mashing machine, hover. Internet access is free. In apartment live other 3 Czech girls – students.

In case of interest contact with Daria via phone +420 774 064 043 (English only) or via e-mail: darena82@gmail.com (both languages: Czech & English).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69650
Dispozice2+1
Podlaží3
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.