Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyPod Martinem, Praha - Řepy

Pod Martinem, Praha - ŘepyVybaveno
Měsíční nájemné3 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím prostorný vybavený pokoj (manželská dvoupostel, rozkládací sedačka, velký pracovní stůl, malý noční stolek, tři skříně na věci a dvě šatní skříně) k nastěhování od 1.4.2010 pro studenta nebo studentku v Praze. Byt se nachází 8 min. pěšky od stanice tramvaje č.9,10,7 Blatiny. Dostupnost na metro cca.18 min.(Anděl). Možné pronajmout i páru po individuální dohodě podmínek. Hledám slušné lidi a nejlépe nekuřáky (kuřáci mohou kouřit pouze na balkoně nebo zahradě). V ceně je i internetové připojení přes adsl. K pokoji patří horní koupelna, která je taktéž velmi prostorná (rohová vana, dvě umyvadla, pračka, bidet) a samostatné WC. Preferuji klidné nájemníky.

I would like to offer a large fully equipped room (marriage bed, davenport, big work-table, 3 cases, 2 wardrobes)for occupancy from 2010/4/1. It´s considered for a student in Prague. Flat is situated about 8 min. from tram station no.9,10,7 Blatiny. The accessibility for underground is about 18 min.(Andel).It is possible to rent it for a pair after an individual talk also. I am looking best for proper non-smokers (smokers can use balcony or garden). Internet adsl access is also included in the price. Upper bathroom (its also large - corner-bath, 2 washbasins, wash-machine, bidet) and separated WC belong to the room also.I prefer calm occupants.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69679
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Plocha20
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.