Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyPodle Kačerova, Praha - Michle

Podle Kačerova, Praha - MichleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Cena5 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 131 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného čistého bytu 2+kk o užitné ploše 48,7 m2 v cihlovém domě v Praze – Michli. Byt s jižní a západní orientací s 2 balkóny, tedy plno světla, je umístěný v druhém patře činžovního domu (bez výtahu).

V bytě je obývací pokoj s kuchyní (kombinovaný sporák, digestoř) + špíž, ložnice s 2 balkóny, chodba a koupelna s vanou a sprchovým závěsem. V koupelně vlastní bojler. Na podlaze v kuchyni a ložnici je laminátová podlaha a na chodbě a koupelně je dlažba. Velkou výhodou jsou nízké poplatky. Fond oprav, úklid, popelnice a ostatní od SVJ je za 1400kč na byt.

Byt je v osobním vlastnictví (SVJ). Byt je po rekonstrukci, základně zařízený – dlažba, nová kuchyňská linka s troubou, nově udělaná koupelna a dveře, nové rozvody vody, odpadu a elektroinstalace. Byt má nová plastová protihluková okna. Zadní pokoj (ložnice) může být přepažen/přidaná příčka a udělat z bytu 3+kk či 2+1.

Obrovskou výhodou lokality je kombinace blízkosti kancelářských komplexů, skvělé dostupnosti centra, přírody i veškeré občanské vybavenosti. Perfektní dostupnost MHD, autobusová zastávka (1 min chůzí) či metro Kačerov (5 min chůze). Školy, školky, poliklinika, pošta, supermarket atd. v docházkové vzdálenosti.

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLAT! Děkuji za pochopení.

Sale of a beautiful clean 2 + kk apartment with a usable area of ​​48.7 m2 in a brick house in Prague - Michle. The apartment with a southern and western orientation, that full of light, is located on the second floor of an apartment building (no elevator).

The apartment has a living room with kitchen (combined stove, hood) + pantry, bedroom with 2 balconies, hallway and bathroom with tub and shower. The bathroom has a boiler. There is a laminate floor on the kitchen and bedroom floor and tiles on the hallway and bathroom. The big advantage is low fees. The fund of repairs, cleaning, garbage cans and others from SVJ is for 1400 CZK per apartment.

The apartment is privately owned (SVJ). The apartment is after reconstruction, standardly furnished - tiles, new kitchen with oven, newly made bathroom and door, new water distribution, waste and wiring for electricity. The apartment has new plastic soundproof windows.

A huge advantage of the location is the combination of proximity to office complexes, great accessibility to the center, nature and all amenities. Perfect accessibility by public transport, bus stop (1 min walk) or metro Kačerov (5 min walk). Schools, kindergartens, clinics, post office, supermarket, etc. within walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu696926
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 12. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPod Dálnicí
🚶 148 m (2 min)
PoštaPraha 46
🚶 616 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 20 m (0 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 674 m (8 min)
RestauraceNa Michelské
🚶 102 m (1 min)
LékárnaMoje lékárna
🚶 587 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Na Líše
🚶 341 m (4 min)
Mateřská školaEliáš
🚶 347 m (4 min)
Sportoviště
🚶 306 m (4 min)
Hřiště
🚶 190 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.