Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 94 m² bez realitkyProkopova, Praha - Žižkov

Prokopova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné38 500 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce77 000 Kč


Od července nabízíme soukromým osobám k dlouhodobému pronájmu krásný střešní penthouse 4+kk v srdci Žižkova v Rezidenci Prokopova.

Byt o výměře 94m2 má kvalitní parketovou podlahu z týkového dřeva, velkoformátová hliníková okna tvořící vstup na terasu 20m2, dále velkou střešní terasu 82m2, na kterou je přístup ze spodní terasy po schodech, podzemní garážové stání a sklep.

Klidovou část bytu tvoří dvě ložnice s výhledem na Vítkov, dvě koupelny s vanou, samostatné WC a prostorná pracovna se vstupem na terasu. Pracovnu je možné uspořádat také jako třetí ložnici. Terasa je kromě pracovny také přístupná z obývací části spojené s kuchyní.

Rezidence se nachází v žádané lokalitě pražského Žižkova, v těsné blízkosti parku Parukářka a národního památníku na Vítkově, s pěší dostupností centra metropole, Vinohrad nebo Karlína. Jedná se o velice zdařilý projekt významného architektonického studia MIMOLIMIT, který vyniká svou fasádou, tvořenou kombinací materiálů z kamene, železa, skla a dřeva se surovou betonovou omítkou.

Součástí rezidence je recepce s 24 hodinovou obsluhou.

Ze střešní terasy je krásný výhled na Vítkovský památník, Pražský Hrad nebo Žižkovský vysílač. Terasa je částečně osvětlena a je zde také napojení na vodu a elektřinu.

Byt nabízíme plně vybavený všemi potřebnými spotřebiči a nábytkem.

Výše poplatků se pohybuje se okolo 7000Kč měsíčně + elektřina. Elektřina bude přepsána na nájemce.

Nájemce složí vratnou kauci ve výši 2 nájmů bez záloh.

Realitní kanceláře prosíme nevolat.

From July on, we are offering our beautiful rooftop penthouse 4+kk in the heart of Žižkov. This penthouse is situated in the Prokopova Residence.

The apartment is 94m2 large (excluding terraces, garage, and basement) with a wooden floor, large french windows, and two terraces. The first terrace (20m2) is accessible from the living room, kitchen, and study room (home office room). The larger terrace (82m2) is accessible from the smaller terrace via a staircase. As mentioned above, the apartment comes with a garage parking and a basement. (everything is accessible with an elevator).

The penthouse offers two bedrooms with a great view of Vitkov park, two bathrooms with a bathtub, (one also has a toilet), another separate toilet, a study room (home office room), a living room with a kitchen, and a spacious entrance hall with a large cabinet for storing coats and shoes.

The rooftop terrace offers a great view of Vitkov Park, Prague Castle, or the Žižkov TV tower. Running water and electricity are also available at the terrace level, therefore it is a great place for summer barbecues, a little gardening, or spending your home office there.

The residence is situated in a popular area of Žižkov, with a walking distance to downtown (Václavské náměstí, hlavní nádraží, Vinohrady, Karlín and more), surrounded by many parks (Vitkov, Riegrovy Sady, Parukářka, etc.).

The whole residential project was created by a well-known architectural studio MIMOLIMIT and has won a prize as the Best real estate project of 2009. Materials used for this project are mainly stone, iron, glass, and wood.

In the lobby of the residence, you can find a non-stop front desk/reception, which is at your service (picking up DHL/PPL packages, announcing when someone came to visit you, storing an extra pair of your keys if interested, etc.)

We offer this penthouse equipped with all necessary appliances, furniture, TV, and dishes. We are also happy to remove anything you might not need.

The fees are approx. 7.000CZK + electricity and include everything from the reception service, heating, recycling bins, and hallway cleaning to a gardener, who takes care of the community garden, which you can also access.

The refundable deposit is 77.000CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu698214
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží7
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha94
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDRokycanova
🚶 129 m (2 min)
PoštaPraha 32
🚶 280 m (3 min)
ObchodTesco Express
🚶 56 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 403 m (5 min)
RestauraceAnmy's Sushi Bar
🚶 157 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 288 m (3 min)
Škola
🚶 138 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 242 m (3 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 310 m (4 min)
Hřiště
🚶 318 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.