Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 235 m² bez realitkySloupecká, Měchenice - Měchenice, Středočeský kraj

Sloupecká, Měchenice - Měchenice, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena17 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 73 581 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Trápí vás rostoucí ceny energií? S naším domem nemusí! Můžete topit v kotli na dřevoplyn a v krbu v celém patře, snížená sazba na elektřinu je na tepelné čerpadlo a dům má vlastní čističku odpadních vod i nádrže na dešťovou užitkovou vodu. Lze s malými úpravami rozdělit na 2 samostatné byty, jinak je k užívání ihned bez stavebních úprav!

Rodinný dům o rozloze 230 m2 s 15 m2 velkou terasou ihned k nastěhování. Z vrchní části Měchenic poskytuje výjimečný výhled na překrásné údolí Vltavy, přesto jste autem za 20 minut v Praze na Smíchově. Ve staré zástavbě, na konci slepé ulice, je klid a soukromí. Dům plný světla s několika možnostmi venkovního posezení obklopuje zahrada zaštiťující zvědavé pohledy. V přízemí najdete vstupní halu, pracovnu s francouzskými dveřmi do zahrady, malou šatnu, technickou místnost s bojlerem, i velkoryse řešenou ložnici s vlastní šatnou (47,5 m2) a koupelnou s vanou (13,5 m2). Kvalitní obložkové dveře Sapeli, do koupelny dveře skleněné. V patře pak místnost pro hosty vedle koupelny zařízené Villeroy & Boch a Hansgrohe. Prostorný obývací pokoj 60 m2 se spoustou světla členěný na 2 části (lze upravit na další pokoj), laminátovými podlahami Parador, krbem a panoramatickým výhledem do údolí Vltavy. Z navazující jídelny projdete francouzskými dveřmi na terasu z tropického dřeva přímo k venkovní luxusní vířivce USSPA pro 4 osoby a na vrchní část zahrady s dřevěným altánem.

Dům je zateplený, vytápěn tepelným čerpadlem, v patře prosklený rohový krb, jako záložní je funkční kotel na dřevoplyn. Sálavé tepelné panely s časovačem jsou v ložnici se šatnou a koupelně v přízemí. Alarm a kamerový systém je samozřejmostí. Okna v přízemí a na terase jsou vybavena bezpečnostními skly. Na štěrkovém prostranství před domem pohodlně zaparkují 4 auta, vrata na dálkové ovládání, domácí čistička odpadních vod je u vstupu do venkovní technické místnosti. Dům je připraven na napojení na obecní kanalizace (cca 2023). Na pozemku je skleník, ovocné stromy, dům obklopuje udržovaná zahrada. Lze s malými úpravami rozdělit na 2 samostatné byty.

Kvalitní místní občanská vybavenost – nová školka v obci, lékař, restaurace a cukrárna, pekařství, hospoda, výhledově prodejna LIDL, benzinka. Bohaté sportovní vyžití – fotbal, tenis, vodní sporty (Vltava, Slapy) - Marina Měchenice/Davle + půjčovna lodí; golf - 5 hřišť v okruhu 15 km, squash, posilovna, cyklostezky, pěší procházky (les 5 min od domu).

Velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy (autobus na Smíchovské nádraží – 10 min intervaly) za 25 minut jízdy nebo vlakem 20 minut (Braník, Krč, Vršovice, Hl. nádraží).

Atraktivní lokalita v blízkosti Prahy, v klidné středové části obce, nikoliv satelitu.

We offer for sale a house with an area of ​​220 m2 with a 15 m2 terrace 10 km from Prague. A light-filled house with several outdoor seating areas surrounds the garden with curious views. On the ground floor you will find an entrance hall, a study with French doors to the garden, a small cloakroom, a utility room with a boiler, and a generously designed bedroom with its own cloakroom (47.5 m2) and a bathroom with a bathtub (13.5 m2). Upstairs there is a guest room next to the bathroom furnished by Villeroy & Boch and Hansgrohe. Spacious living room of 60 m2 with lots of light divided into 2 parts (can be converted into another room), Parador laminate floors, fireplace and panoramic views of the Vltava valley. From the adjoining dining room, you walk through a French door to a tropical wood terrace directly to the USSPA luxury outdoor hot tub for 4 people and to the top of the garden with a wooden gazebo.

The house is insulated, heated by a heat pump, upstairs glazed corner fireplace, as a backup is a functional wood gas boiler. Radiant thermal panels with a timer are in the bedroom with dressing room and bathroom on the ground floor. Alarm and camera system is a matter of course. The windows on the ground floor and on the terrace are equipped with safety glass. 4 cars, remote control gates and a domestic wastewater treatment plant are at the entrance to the outdoor technical room in the gravel area in front of the house. Within 2 years, the village will be connected to the sewer. The plot has a greenhouse, fruit trees, the house is surrounded by a well-kept garden.

Quality local civic amenities - kindergarten, restaurant and confectionery, bakery, pub, prospectively LIDL store, gas station, tennis courts, football field, bike paths, etc. Very good transport accessibility to Prague (Smíchovské nádraží) by bus No. 314, 338, 360, 361 , 390 in about 25 minutes) or by train (Zbraslav, Braník, Krč, Vršovice, Hl. Nádraží). The house is timeless, tasteful, provides privacy and the advantage of being close to the big city. The owner reserves the right to select the buyer according to his criteria. Please, real estate agencies do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu698278
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2022
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníGeotermální
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha235
VybavenoČástečně
Plocha pozemku905
Podlaží1
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceExteriér
OdpadVlastní čistička

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMěchenice, Samoobsluha
🚶 573 m (7 min)
PoštaDavle
🚘 2 862 m (4 min)
ObchodSmíšené zboží
🚶 591 m (7 min)
RestauraceFregatta
🚶 663 m (8 min)
Lékárna
🚘 3 099 m (4 min)
ŠkolaZŠ a MŠ
🚘 7 638 m (11 min)
Mateřská školaŠkolka Davle
🚘 4 265 m (7 min)
SportovištěTJ
🚘 7 654 m (11 min)
Hřiště
🚘 19 202 m (22 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.