Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 206 m² bez realitky

Roztocká, Velké Přílepy, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón • Garáž • Terasa

Cena13 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 64 702 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,69 %.


Moderní RD 5KK 206m2 s garáží a zahradou IHNED K NASTĚHOVÁNÍ. Kolaudováno 01/2022.

Nabízíme k prodeji RD o velikosti 5kk o třech podlažích se samostatnou garáží pro dvě auta, technickou místností, balkónem, samostatnou šatnou, terasou a vlastní zahradou k okamžitému nastěhování.

www.projekt155.cz

Jde o moderní bydlení o velikosti 5+kk ve staré zástavbě v blízkosti centra obce Velké Přílepy nedaleko Prahy s výbornou autobusovou dostupností na metro A nebo autem v Praze za 15 min.

Dům je koncipován do tří pater. V prvním patře se nachází vstupní hala, garáž i pro dvě auta případně s nadměrným odkládacím prostorem a technická místnost, která obsahuje mj. i sprchu a WC.

V druhém patře se nachází prostorný obývací pokoj s výhledem do zahrady a výstupem na terasu, kuchyni, samostatný pokoj, který může sloužit buď jako pracovna nebo hostovský pokoj. Na patře se rovněž nachází samostatné moderní WC s umyvadlem a bidetovou sprškou.

Třetí podkrovní patro obsahuje ložnici s balkonem a výhledem do zahrady, dva samostatné dětské pokoje, prostornou moderní koupelnu s vanou, sprchovým koutem a WC, které obsahuje pro velký komfort i bidetovou spršku. Na patře se dále nachází prostorná šatna.Horní patro je rovněž dostatečně slunné a to díky několika střešním oknům ROTO včetně izolačního trojskla.

Celý dům je osazen uspornými dřevěnými okny a vstupními dveřmi VEKRA s izolačním trojsklem. Garážová zateplená vrata HORMANN s motorovým pohonem na DO. Tepelný komfort zajišťuje samostatný moderní plynový kondenzační kotel BOSCH se samostatným zásobníkem na TUV a chytrou regulací a stylové radiatory s hladkou čelní plochou a jemnými prolisy s možností připojení na mobilní telefon. Dům dále obsahuje kompletní rozvod internetu do každé místnosti, rovněž tak i anténní rozvod do každé místnosti včetně antény a dále kompletní příprava pro kamerový systém kolem domu.

Dům obsahuje kompletně vybavené všechny tři koupelny včetně sanity navržené koupelnovým studiem ELEMENTS včetně moderních obkladů a dlažeb.

V obci se nachází několik mateřských školek, moderní a progresivní základní devítiletá škola (2 min chůze), dále několik obchodů s potravinami, restaurací, cukráren, kaváren. Obec je aktivní jak v kulturním, tak sociálním směru.

Příjemné okolí a příroda s legendárním hradem Okoř, příjemnou málo frekventovanou cestou ideální pro maminky s kočárky nebo zapálené cyklisty. V dosahu autem cca. 10 min. je i letiště Václava Havla, které ale neruší (jelikož letadla létají jiným směrem).

Výhodou je slepá příjezdová cesta a prostor před domem pro možné další parkování.

Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) dle § 1731 zákona č. 89/2012 Sb.,​ občanský zákoník,​ ale o nezávaznou nabídku!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu700584
Dispozice5+kk
Dostupné od23. 1. 2022
StavNovostavba
Typ budovyCihla
Plocha206
VybavenoČástečně
Plocha pozemku224
Podlaží1
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Novostavba
Garáž
Terasa
Parkování
MHD 1 minuta autem

Bezrealitky Hypotéka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVelké Přílepy
🚶 460 m (6 min)
PoštaVelké Přílepy
🚶 599 m (7 min)
ObchodManh Hung Doan
🚶 135 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 5 912 m (8 min)
RestauraceU Tlusťocha
🚶 122 m (1 min)
LékárnaLékárna Nad Rybníčkem
🚘 1 287 m (2 min)
Škola
🚶 470 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Jablíčko
🚶 760 m (9 min)
SportovištěBowling Modrá Stodola
🚘 5 059 m (7 min)
HřištěDětské Hřiště Dany Medřické
🚶 213 m (3 min)

Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google