Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyKafkova, Praha - Dejvice

Kafkova, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk v cihlovém domě, 48m², Praha 6 Dejvice, Kafkova ul.

Dům i byt prošel roce 2010 rekonstrukcí.

Byt bude volný k 1.5.2015.

Cena je 12 000,- včetně poplatků. V bytě jsou dva neprůchozí uzamykatelné pokoje. Větší pokoj má 17 m² a vlastní koupelnu s vanou přístupnou pouze z pokoje, 4 m². Druhý pokoj má 16 m², umyvadlo přímo v pokoji a vlastní sprchový kout, přístupný z předsíně 10 m², kde je umístěna také kuchyňská linka. WC také v předsíni. Byt je částečně zařízený, v kuchyni je sporák a lednice, základní nádobí, v pokojích jsou nově položeny koberce, žaluzie, 1x dvojlůžko, 1x jednolůžko, 2 skříně na šaty, stolek, 2 židle. Pračka po domluvě možná. Internet UPC. Zvíře nám nevadí. K bytu je sklep.

Poloha bytu má ideální dostupnost MHD, metro Dejvická cca 3 min. chůze, do centra metrem 15 minut, dobré spojení na letiště. Byt se nachází v klidné ulici, kde je mnoho hospůdek, kaváren a obchodů, v blízkém okolí najdete vše potřebné od potravin po lékárnu. V případě zájmu volejte kdykoliv na číslo 604 410 641. Milan Lancinger.

We offer for rent apartment 2 + kk in a brick house, 48m², Prague 6 Dejvice, Kafkova ul.

House and apartment underwent renovations in 2010.

House will be free to 01.05.2015.

The price is 12 000, - including taxes. There are two separate lockable rooms. Larger room has 17 m² and a private bathroom with bath accessible only from bedrooms, 4 m². The second room has 16 m², a sink in the room and en-suite shower, accessible from the hall 10 m², where there is also a kitchen. WC also in the hall. The apartment is partially furnished, the kitchen has a stove and refrigerator, dishes, the rooms are newly laid carpets, blinds, 1 double, 1 single bed, two wardrobes, table, 2 chairs. Washing can be arranged. Internet UPC. The animal does not bother us. There is a cellar.

Location of the apartment is ideal public transport, metro Dejvická about 3 min. walk to the city center by metro 15 minutes, good connection to the airport. The apartment is located in a quiet street, where there are many pubs, cafes and shops in the neighborhood you will find everything you need from groceries to a pharmacy. If interested, call anytime at number 604 410 641. Milan Lancinger

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70270
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha48
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.