Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyMalešická, Praha - Žižkov

Malešická, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Zařízený prostorný a slunný byt v 5NP budovy s výtahem na Basilejském náměstí v blízkosti parků Židovské pece a Parukářka. Byt má plně vybavenou kuchyň s jídelním prostorem a spíží, obývací pokoj, ložnici a pracovním koutem, novou koupelnu s vanou, samostatné WC a vstupní halu. Bukové parkety v pokojích, dlažba v koupelně a WC, linoleum v kuchyni a předsíni. Prostorné skříně, pračka, mikrovlnná trouba, UPC internetove připojení (Wi-Fi). Nábytek dle přiložených fotografií. Nerušené výhledy ze všech místností. Budova právě prošla kompletní rekonstrukcí fasády a oken. Výborné spojení MHD (2 zastávky tramvají k metru Želivského, 3 zastávky na Palmovku, 15 minut autobusem do centra - zastávka přímo před domem). Doba nájmu min. 1 rok.

Fully furnished bright and sunny 1-bedroom apartment on the 4th floor of a partially renovated building with lift in a Prague 3 neighborhood with Parukářka and Židovské Pece Parks close by. Fully fitted eat-in kitchen with pantry, living room, bathroom with bath tub, separate toilet, and entry hall. Unobstructed views, beech parquet and vinyl flooring, washer, microwave, UPC Internet connection (Wi-Fi). The fascade and all windows have just been renovated. Two tram stops to Želivského metro station, 15 minutes by bus to the center (the bus stop is just in front of the building). Common charges and utilities CZK 4.000/mo. One year lease minimum.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70278
Dispozice2+1
Podlaží5
Plocha65
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.