Pronájem bytu 2+kk • 59 m²

Podvinný mlýn, Praha - LibeňMHD 7 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón • Sklep

Měsíční nájemné19 004 Kč

Základní nájemné15 990 Kč
Poplatky za energie3 014 Kč
Vratná kauce18 706 Kč

Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk, 59 m², ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem v atraktivní lokalitě Praha 8 - Libeň. Byt je kompletně vybavený nábytkem a poskytuje tak velký komfort bydlení, s možností nastěhování ihned. Nábytek je zde v jednotném dekor tmavého dřeva a v kombinaci světlé podlahy vytváří dokonalý kontrast. Kuchyňská linka je umístěna v rohu obývací ho pokoje a je vybavena spotřebiči vč. myčky. Koupelna je společná s toaletou, je zde vana, nábytek a pračka. Vstupní chodba disponuje vestavěnou skříní, která poskytuje dostatek úložných prostor. Součástí pronájmu je také sklep a kryté parkovací stání. Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu.

Dům se nachází v klidné části Libně s velkým množstvím zeleně díky přilehlému parku Podviní a vinicím Máchalka. Tato lokalita je také skvělou volbou pro milovníky sportovních aktivit. Bezkonkurenční je i dopravní dostupnost - nedaleko domu je tramvajová zastávka Divadlo Gong nebo stanice linky metra B - Českomoravská. Pohodlně, rychle a bez přestupu dojedete také k ostatním linkám metra.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 3.014 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemce. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby.

Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Vzhledem k aktuálnímu extrémnímu zájmu ze strany ukrajinských uprchlíků a souvisejícímu přetížení telefonních linek tímto žádáme všechny vážné zájemce, aby nás kontaktovali formou sms/emailu. Ozveme se vám brzy zpět. Bohužel aktuálně není v naší moci přijímat všechny hovory ani volat zpět na všechny zmeškané hovory. Děkujeme za pochopení.

наша компанія виділила кілька своїх квартир для розміщення біженців з україни. Всі такие квартири на дання закупени. У цій рекламіровані квартири, тому, не можливо розмістити біженців. Ми про нас, що ми не можемо зустрітися всіх. Дякую за розуміння.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu703902
Dispozice2+kk
Dostupné od2. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha59
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Administrativní poplatky18 706 Kč

Co tato nemovitost nabízí?

Internet
Balkón
Parkování
MHD 2 minuty autem
Energie
Sklep
Výtah
O2Advertisement

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu