Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyHládkov, Praha - Střešovice

Hládkov, Praha - StřešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízíme pronájem bytu 2+kk o rozloze 57 m2 v krásné lokalitě Prahy 6 v blízkosti Strahovského kláštera. Byt sestává z haly, odkud je přístup do ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatné koupelny a WC. Byt je ideální pro sdílení jednou nebo dvěma osobami. Byt je po celkové rekonstrukci v létě 2011, zahrnující nové elektrické a datové rozvody, zateplení a utěsnění oken, nové plovoucí a dlážděné podlahy, renovaci koupelny a WC, instalaci nové kuchyňské linky. Jednotka je částečně vybavená nábytkem, v koupelně je sprchový kout, kuchyňská linka je vybavena základními spotřebiči, včetně ledničky s mražákem. Byt se nachází na Praze 6 u zastávky autobusů Hládkov a tramvají Malovanka. Metro v dosahu 10 min. jízdy. V blízkosti je historické centrum Prahy, nedaleko park Ladronka, sportovní areál Strahov, venkovní bazén Petynka. Byt je v klidné lokalitě, možnost parkování v ulici před domem. Základní, mateřská škola a gymnázium Jana Keplera jsou v těsném sousedství. Dům, ve kterém se byt nachází je v osobním vlastnictví, všechny bytové i nebytové jednotky jsou určené k dlouhodobému pronájmu. Těšíme se na Vaši návštěvu !

Apartment for rent 57 sq.m, 2 rooms and a kitchenette. Beautiful location of Prague 6 near the historical city centre. Central hall with entry to sleeping room, living room with a kitchenette, separate bathroom and toilet. Ideally to be shared by 1 or 2 people. The apartment was completely refurbished in summer 2011 – new electric and data wires, windows with heat and sound protection, new floors, newly refurbished bathroom and toilet, new kitchenette was installed. The apartment is partially furnished; the kitchenette is furnished with the appliances, including fridge and freezer. Bus station Hladkov and tram station Malovanka in close proximity. Metro can be reached within 10mins ride. In a quiet neighborhood, Ladronka free-time park, sports area Strahov and outdoor swimming pool Petynka nearby. High school, primary school and nursery all within 3mins walk. The whole house of apartments is in private ownership, long-term rental is preferred. We are looking forward to your visit!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70436
Dispozice2+kk
Podlaží4
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.