Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyVýhledová, Praha - Hlubočepy

Výhledová, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč


Pronájem moderně zařízeného bytu s krásným výhledem na Prahu s dispozicí 3+1 o velikosti 80m2 + lodžie 5m2 se nachází ve 3.patře ze 4. Dům je zděný, velmi dobrá zvuková izolace. V bytě plovoucí podlahy a dlažba. Koupelna s vanou, oddělené WC. Okna dřevěná, ve dvou pokojích s orientací na severozápad - francouzská, v obývacím pokoji s lodžií a v kuchyni jsou orientována na jihovýchod. Vnitřní dveře dřevěné, některé prosklené, vstupní k bytu jsou bezpečnostní.

Součástí pronájmu je kompletně zařízená kuchyň s vestavěnými spotřebiči (sporák, myčka, pračka, mikrovlnná trouba), jídelním stolem a 6 židlemi; v obývacím pokoji sedací souprava včetně 2 křesel a konferenčního stolku; v ložnici velká zrcadlová vestavěná skříň; v dětském pokoji též dlouhá vestavěná skříň a 2 postele. Všechny tři pokoje i kuchyň jsou samostatně přístupné z centrální chodby.

K bytu náleží komora 5 m2 na patře, v bytě je plynový kotel pro ohřev vody a vytápění. Na balkoně satelitní parabola, zapojen O2 internet.

Velmi klidná lokalita s výbornou dostupností do centra. Metro Smíchovské nádraží cca 7 minut, OC Nový Smíchov cca 10min. K nastěhování ihned.

Cena 15.000,- Kč / měsíc, záloha 2.900 na el+plyn+vodu se zúčtují dle skutečné spotřeby.

Kontaktní telefon 606 855 136

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70457
Dispozice3+1
Podlaží3
Plocha80
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.